» Nieuws
< > 12-5-18 13:17 - Voorbeschouwing HSV Sport 1889 1 – Valken 1
 (Voorbeschouwing)

De voorbeschouwing draait eigenlijk maar om één vraag: Kan het elftal zich over de teleurstelling van de verloren thuiswedstrijd tegen HSV Sport 1889 heen zetten en tegen dezelfde tegenstander nu alsnog de winst pakken? De kater is groot, maar hopelijk ook het besef dat met winst in Hoorn alsnog Valken 1 de beste papieren lijkt te hebben voor de titel.

De ploegen zullen aan elkaar gewaagd zijn. HSV Sport 1889 ziet wellicht enkele basisspelers terugkeren die er op Hemelvaartsdag niet bij konden zijn. Bovendien heeft de Hoornse ploeg nu het thuisvoordeel. Valken zal erop gebrand zijn om de rollen morgen om te draaien. Het elftal creëert er genoeg kansen voor, het gaat er nu om die kansen in doelpunten om te zetten.

Het is allemaal heel spannend in de Vierde Klasse C. HSV Sport 1889, VVS ‘46 en Valken hebben hetzelfde puntenaantal. De ontknoping zal de komende weken voor een zinderende sfeer op de verschillende velden zorgen. Wie zondag verliest, heeft het bereiken van het kampioenschap niet meer in eigen handen.

Speculeren heeft haast geen zin, het beste is maar gewoon te komen kijken. We zien elkaar bij HSV Sport 1889 – De Valken om ‘onze jongens’ te steunen.


- Ron Laan -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)