Valken 2 in slotminuten door in de beker

Het 2e speelde vanavond in Nibbixwoud tegen S.E.W. 2 de laatste groepswedstrijd uit de 1e ronde om de beker.

In de beginfase komt S.E.W. op een 1-0 voorsprong. Doelman Richard Hauwert moet een penalty toestaan. Hij weet deze in eerste instantie nog wel te stoppen, maar in de rebound is hij kansloos.

Gedurende het restant van de wedstrijd komt S.E.W. welgeteld nog 3 maal bij het Valken-doel. Verder beperken de blauwen zich tot verdedigen en het wegroeien van ballen uit het verdedigende stellingen.

In de slotminuten komt Valken toch nog op de nodige gelijkmaker – hetgeen en plaats in de volgende ronde van de beker betekend. Dolph Karel haalt uit, zijn schot wordt gesmoord en Mark Ruiter pikt de bal op. Met zijn rechterbeen kan hij de bal net voor de inlopende keeper langs tikken.

Zodoende blijft Valken in 3 uitwedstrijden (!) de baas over gerenomeerde tegenstanders, Always Forward – K.G.B. en S.E.W. en is door naar de volgende ronde.

Bij Valken zagen we vanavond het eerste optreden van Ivo Kuip in het 2e, centraal achterin met Dolph Karel. Na rust kwamen Dennis de Wit en later Arthur Bot in het veld voor respectievelijk Sebastiaan Wijsman en Frank Lakeman. Jos Dalmulder ontbrak in deze wedstrijd. Voor hem speelde Erwin Sinnige in de spits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken