A1 voortvarende start maar B1 zwak!!!

Vandaag eindelijk de start van de competitie en iedereen was er klaar voor!! Om 10.00 uur moest de B1 aftrappen bij Spirit B1. Na de tos te hebben gewonnen gingen de Valken-boys zeer sterk van start en hielden de mannen van Spirit onder druk en dat resulteerde ook in diverse kansen.
Het duurde tot de 20e min maar toen was het dan ook eindelijk 0-1 en heel snel ook de 0-2 onvoorstelbaar veel kansen werden daarna om zeep geholpen en zo werd de ruststand 0-2 en was er geen vuiltje aan de lucht.
De tweede helft was het al snel duidelijk dat Spirit bereid was de mouwen op te stropen en wij niet!!!
Zo werd het al snel 1-2 en bij vlagen leken we wel een stel bange kippetjes en werden we gewoon weggespeeld!!!Een verder uitgebreid verslag is echt onnodig gezien het vreselijke verloop: Spirit speelde gewoon feller en de vaste waarden in ons team lieten het helemaal afweten!! De uitslag uiteindelijk was 5-2 voor Spirit en ik hoop alleen maar dat dit een wijze les was voor de mensen die dachten dat we er al waren!!
Met een lijf vol woede naar complex van Valken waar ik dan de A1 nog moet leiden maar die jongens zeiden tegen mij dat zij het wel goed zouden maken en mij weer vrolijk zouden maken!!
Ik was benieuwd uiteraard maar eerlijk is eerlijk: het lukte ze!! Meteen vanaf de aftrap was het Valken dat het initiatief nam en er ook 2 x werd gescoord door…….Chris the animal. Waarmee hij ook de weddenschap won van Evert Sjerps(2 er in= bier!)
Daarna een prima spelend Valken en een zwak acterend Westfriezen wat resulteerde in een ware kansenregen waar het publiek duidelijk van genoot gezien de reacties van onze muppets E.Kersten en J.Tijssen!!
Ook aan doelpuntenb gen gebrek want voor de rust vlogen er 6 in en na de rust nog eens 7 dus de teller bleef stil staan op 13!!!
Doelpuntenmakers waren: Camilo:4,Chris:3,Michel:2, Niels:2, Barry:1 en good old Evert ook nog eens 1.
Een blad bier was verdiend en werd ook keurig verorberd in de kleedkamer!!!
Klasse mannen maar denk er om dat het zeker niet elke week zo zal zijn!!

De trainer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken