De competitie is begonnen !

Uiteindelijk is het dan toch zo ver, de competitie is begonnen! Toch hoefde het eerste niet in actie te komen voor de competitie, het was namelijk vrij. Er werd nog wel een oefenwedstrijd gespeeld tegen RCZ uit Zaandam, het werd ‘slechts’ 1-2. De doelpuntenmakers waren Lennard Groot en Peter Bakker (pen.). Er werd een karrevracht aan kansen om zeep geholpen door het keurkorps van Wim de Haart, het zal volgende week dus beter moeten als het voor het “echie” gaat.

Promovendus Valken 2 begon verdienstelijk aan de competitie middels een 1-1 gelijkspel tegen SVW’27, de nummer 7 van vorig jaar. Het doelpunt werd gemaakt door Michiel Beemster.

Het duel van Valken 3 tegen Hollandia werd jammerlijk verloren, 4-6.

Het vierde gaf een vervolg aan een uitstekende voorbereiding (De Helden van Valken 5 werden immers met liefst 1-2 verslagen), Zouaven was een maatje te klein en werd op een 4-0 nederlaag getrakteerd.

En dan het vijfde; 3 puntjes! Een uitstekend spelend Heldenteam mocht aantreden tegen het altijd lastige MOC, het werd 2-4. Uitblinker Hessel Bosch wist liefst drie maal te scoren, de andere goal kwam van Zeger Davidson. Verder moet gezegd worden dat doelman John Beemster zeer sterk stond te keepen waardoor De Helden slechts twee tegentreffers hoefden te incasseren.

De dames hadden vandaag niet bepaald hun dag, er werd namelijk met 1-4 verloren van LSVV. Voor de dames maakte Sanne de enige goal.

Ook voor de handbaldames is de competie weer begonnen. Afgelopen zaterdag won het tweede al van Zwaluwen, 24-3. Het eerste won vandaag met 20-15 van SEW.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaag weekend voor De Valken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken