Doelpuntenfestival A en B junioren

Doelpuntenfestival A en B junioren!!!!!

Met een goed gevoel vanochtend uit bed gestapt met het idee om 6 punten te halen met de A en B junioren.
En dat dat ook werkelijk gebeurde was mooi maar de manier waarop!!!!!!Om 10.30 uur de aftrap bij de B junioren en nog geen 100 tellen later lag de bal er al in maar….bij ons!!! 0-1 dus!!.Onvoorstelbaar wat een….. Maar de mannen werden wakker en voetbalde er heerlijk op los tot genoegen van de trainer/begeleiding en publiek!! Maar er moest nog wel gescoord worden!!Tot de 8e minuut moesten we wachten maar toen ging het ook echt snel,op volgorde waren het: Tim, Hannes, Joost, Leandro, Joep, Tim en wederom Leandro die de ruststand bepaalde op 7-1.
Maar wat nu?? Nou, gezien de vorige wedstrijden waar we na de rust in elkaar stortte was nu de opdracht om goed en geconcentreerd te blijven voetballen en de 15 te halen!!En zo geschiedde: er werd leuk gecombineerd(kregen ook wel de ruimte)en goed gescoord! Want wat gebeurde daar??????? Zien wij dat allemaal goed?? Jawel het was Marco die zich aan het front meldde en de 8-1 aantekende!!Waarna Leandro er snel 9-1 van maakte.Op volgorde: Marco, Hannes, Niels, Marco, Leandro en als laatste Niels Koster die de 15-1 maakte waarna de scheids affloot.
Jongens ondanks dat de tegenstand waardeloos was is er ook gewoon goed gevoetbald!!!Met een extra pluim voor Leandro die zijn beste wedstrijd voetbalde onder de Valken-vlag!!
Toppie jongens en volgende week ook Spartanen aanpakken!!

Daarna de A junioren die om 13.00 uur ook op het A veld mochten aantreden tegen de boys van VVW.
Heerlijk weertje en een gezonde spanning op de smoeltjes dus dit moest wel goed gaan!!
En dat gebeurde ook want na enkele minuten werd er al geoordeeld door de deskundige muppets Kersten en Tijssen(u weet wel die van het muppetbalkon!!)dat dit een eitje zou worden.En zoals gewoonlijk hadden de heren het bij het goede einde want de A boys waren geheel ontketend en VVW had niets in te brengen en dat resulteerde in zoveel kansen dat er vanzelf wel genoeg in gingen om de wedstrijd te beslissen voor de rust!!!Hetgeen een ruststand van 11-0 betekende!Er moest toch nog wel een uitdaging zijn??En daar waren de muppets weer die ook wel recht hebben van spreken want zij hebben allebei flink betaald voor 2 seizoenskaarten voor de A junioren en zij beloofden de mannen een blad bier als de 20 gehaald zou worden!!
Dat het net niet zo ver kwam was dan ook gedelltelijk te danken aan de heren Kersten en Tijssen(de muppets) want de laatste minuten hebben ze VVW staan toejuichen(hoe laag kan men zinken??)
Het maakte niet uit dat we bleven hangen bij de 18 goals, want Jeroen en Wilco zorgden voor het bier in de kleedkamer en ook het nazitten ging best lekker!!
Doelpunten??ppppppppppffffffff ff denken: Jeen 8x, Jeroen 6x, Chris 2x, Michel en Joost(jawel!!)
Jongens, volgende week vrij dus geniet er van!!

Een tevreden trainer,

P.Haars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken