De Valken 2 Een wedstrijd van de gemiste kansen

De Valken 2 Een wedstrijd van de gemiste kansen

Even voor half elf staan 14 helden in een heerlijk najaarszonnetje te genieten van het uitzicht over het mooie complex aan de Koggeweg. Eindelijk is het zover, koploper LSVV komt vandaag te gast en Wim de Haart staat aan het roer van een team dat als jonge honden de wei in moet om een heerlijke pot voetbal te spelen. Wim die onze echte coach Harry Sierkstra vandaag vervangt vanwege een weekje vakantie.

Nieuw in het team is ja ja, terug van weggeweest, u zal het niet geloven; Mark Boon. Na maanden onderhandelen zijn wij een schappelijk bedrag overeen gekomen, zodat hij toch, na 3 jaar afwezigheid, weer in De Valken 2 wil spelen. Met een groot applaus en een arsenaal aan jonge hitsige dames kreeg hij zijn onthaal.

Enfin,

Vanaf de eerste minuut zette LSVV ons flink onder druk- Mark Boon werd dan ook even op de proef gesteld, 3x achter elkaar werd de directe tegenstander van Mark diep gestuurd, zodat hij 3x moest choken om het de spits moeilijk te maken. Verder in de achterhoede stond natuurlijk onze rots in de zogenoemde branding, Ivo Kuip met rechts naast hem de heer A.C.J. Bot, jawel in volksmond Arthur Bot- en op links Mark Borst. Ivo had de boel achterin na zo’n 15 minuten op de rit, zodat wij er wat meer uit kwamen- en zowaar konden counteren. Desalniettemin bleef LSVV de betere ploeg, maar wist net als ons niet te scoren.

In de rust mocht Erwin Sinnige plaats maken voor Tipac en kwam Marco erin voor Mark Boon.

Na de rust waren de rollen omgedraaid, wij waren de ploeg die druk zette op de tegenstander. Plenty kansen voor ons, echter alles in handen van de keeper.
Vele counters voor de tegenstander, maar telkens stuitte zij op Ivo en zijn mannen.

In de 70 ste minuut had een LSVV er woorden met de scheidsrechter en kreeg geel, toen de speler wegliep spuugde hij op de grond, de scheidsrechter interpreteerde dit als dreigement. De speler van LSVV bedoelde dit niet zo. Jammer joh, Rood was de kleur van de kaart en onder tromgeroffel mocht de speler het veld verlaten.

Haags kwartiertje!!!! Werd er vanaf de kant geroepen, dus nog even het gas erop aan onze kant. Dennis schoot hard op de paal en Jos wist de bal onderkantlat te trappen. De tegenpartij counterde er nog rustig op los maar schoot ook alles mis, een discutabele penalty werd ze ook onthouden. Nog meer druk en nog meer druk op hun goal resulteerde niet in die ene goal waar wij zo op hoopten. De Brilstand was dus een feit, een terechte uitslag, gezien de gemiste kansen aan beide kanten.

Namens de Valken 2,

Nr. 9 tas nummer 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken