Waar spelen de senioren en wat staat hen te wachten?

Valken 1 staat er na 2 wedstrijden heel goed voor. Een doelsaldo van 10 voor en 0 tegen. Door de 2 eerste overwinningen van het eerste zijn zij ploeg met de minste verliespunten. Valken staat op de 2e plaats achter Always Forward dat eenmaal gelijk speelde. Overmorgen moet Valken aantreden tegen het gepromoveerde West Frisia DP. De rood-gele Enkhuizers staan op de 5e plaats na een winstpartij en een gelijkspel. De gestaakte wedstrijd tegen Grasshoppers (Stand 1-1) is nog niet verwerkt. West-Frisia pakte vorige week de eerste 3 punten door het tot dan toe ongeslagen De Rijp met 2-3 te verslaan. De van Hollandia overgekomen Heijme Vis was in de slotminuten matchwinnaar voor West Frisia.

Valken 2 – met 2 puntjes uit 3 wedstrijden op de 9e plek – moet het opnemen tegen het Helderse W.G.W. 2. De Helderse formatie speelde tot nog toe slechts 2 wedstrijden waaraan het een schamel puntje overhield. De defensie van WGW moet het zwakke punt zijn getuige de 10 tegengoals.

Het 3e gaat richting Grootebroek om aldaar tegen het 5e team van de plaatselijke vereniging te spelen. Zouaven 5 staat na 2 wedstrijden gespeeld te hebben op een gedeeld 1e plaats daar ze beide wedstrijden wonnen. Valken 3 staat hier 1 plaatsje onder, 3 wedstrijden gespeeld, 2 winst en 1 verlies.

Valken 4 mag ook reizen richting Enkhuizen. Na een vrij weekend, Valken 4’s wedstrijd werd vorige week uitgesteld, spelen ze zondag tegen West Frisia DP 6.
Deze wedstrijd wordt de match van de week. Het 6e team van de Enkhuizers staat fier aan kop met 17 goals voor en slechts eentje tegen. Alle 3 wedstrijden werden gewonnen. Echter, ook Valken 4 won de beide tot nog toe gespeelde wedstrijden. Met 6 punten staan ze derhalve 2e. Bij winst komen ze dus aan kop van hun klasse.

De helden krijgen bezoek van Vada 4. De buren uit de rooie hoek wisten net als Valken 5 een wedstrijd te winnen. Valken 5 won alleen de eerste wedstrijd, Vada de laatste, uit bij West Frisia DP 8. De derby’s van de laatste jaren waren allen in het voordeel van Valken 5. Om 12:45 in het C-stadion wordt er gestart met deze kraker. Aansluitend 3e helft en bal toe.

De veteranen krijgen de oudere garde van St. Adelbert uit Egmond-binnen op bezoek. De gasten wonnen al hun 3 wedstrijden en staan dus bovenaan. Valken speelde 2 wedstrijden, won er 1 en verloor er 1 en staan derhalve in de middenmoot.

Tot slot de dames. Zij speelden tot nog toe 3 wedstrijden waarvan ze er 2 verloren. Ze staan met een 5e plek in de middenmoot in hun minicompetitie. Zondag krijgen ze bezoek van KSV dat haar 3 wedstrijden won. Het doelsaldo zegt genoeg: 16 voor, 0 tegen. De dames kunnen hun borsten dus nat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken