Goede resultaten, alleen de helden niet

Het eerste wint vandaag tegen promovendus Spartanen met maar liefst 2-5!. Staat men met de rust nog met 1-0 achter, na rust wordt alles hersteld. Tot 2-2 gaat de stand gelijk op maar dan worden de mannen van Wim de Haart wakker. 2 maal Peter Bakker, Lennard Groot, Martijn Meester en Gerard Laan maakten het handjevol doelpunten.

Valken 2 haalt de eerste overwinning van het seizoen! Uit in Spanbroek tegen VVS ’46 2 winnen de mannen van Harry Sierkstra met 0-3. Tweemaal Michiel Beemster en ook Jos Dalmulder zorgen ervoor dat Valken 2 de degradatiezone vaarwel zegt. Bij rust was de stand 0-1.

De helden van Valken 5 verliezen tegen de koploper, St. George 3. Met 0-3 wordt in een goed bezocht C-stadion verloren. De derde helft daarentegen verloopt voorspoedig en wordt wederom gewonnen.

De dames winnen met maar liefst 5-1 van Winkel. Marleen Ruiter (3x) en Janneke Beemster (2x) zorgen voor de rood-groene productie. Annelies speelde op de goal een bere-wedstrijd. Zo zorgen de dames voor een uitstekend afscheid van Cees.

De wedstrijd op het B-veld tussen de A-junioren van Valken en VVS 46 ontaardt in een scheldpartij. Derhalve wordt de wedstrijd enige tijd gestaakt en dienen drie oranjehemden enige tijd aan de kant te zitten. De scheidsrechter fluit af bij een 1-1 eindstand.