A1 junioren gestaakt

Tja, u begrijpt na het lezen van de bovenstaande regel al waar dit verslag gaat eindigen maar voor het zover was werd er ook nog gevoetbald.Om 12.40 uur kwamen er ongeveer 14 rokende en scheldende jongens het Valkencomplex op lopen(ze stonden eerst bij ASV!!)dus werd er even afgereageerd??
Na een minuut stilte die keurig in acht werd genomen door spelers en publiek konden we beginnen.
Om 13.01 uur was de aftrap en meteen werd al duidelijk dat dit geen walk-over zou worden zoals de eerste twee wedstrijden want VVS begon furieus waar wij geen antwoordt op hadden en de bal bijna binnen 60 tellen achter David lag maar er wedr gemist.
Een rommelig spelbeeld en een zenuwachtig voetballend Valken zorgde er voor dat het zomaar opeens 0-1 kwam te staan. Teleurstelling alom en niet alleen bij spelers maar ook bij het publiek kwam dit hard aan maar iedereen(inclusief muppets) bleven positief en hadden het volste vertouwen in een goede afloop!Maar de rust werd toch ingegaan met een 0-1 achterstand!!
Na rust een veel beter voetballend Valken en er ontstond een ware kansenregen maar Chris, Jeroen en Camilo kregen de bal er niet in. Tot de 65e minuut wederom een prima aangesneden bal van Jeen voor het doel werd gelegd en ditmaal B junior Marcel Kuin de bal wel goed raakte en de 1-1 was een feit!!
Meteen vanaf de aftrap was het bijna weer raak want Camilo ging alleen op de keeper af maar ook deze kans was aan hem niet besteed. Vanf de 1-1 werden de mannen uit Spanbroek helemaal weggespeeld en dat vonden een paar van deze jongens niet echt leuk wat resulteerde in af en toe een doodschop voor een Valkje maar ondanks dat bleven de mannen(jongens?)keurig en sportief spelen tot weer een moment van A-sociaal voetbalgedrag de wedstrijd deed eindigen in een staking.
De scheids gaf een vrije trap net buiten de zestien, stuurde de dader voor 5 minuten naar de strafbank maar een speler van VVS nam niet de 9,15 meter in acht en ook nadat de scheids hem dat nog eens zei en ja hoor, ook hij mocht er 5 minuten vanaf en daar nam mijn collega coach van VVS geen genoegen mee en liep al vloekend het veld op richting scheidsrechter.
Na een korte vol GVD discussie tussen hen was het al snel gebeurd: STAKING!!!!!!!
De jongens van de Valken bleven nog keurig op het veld wachten om verder te gaan maar het gajes van VVS wilde niet verder dus: EINDE zondagmiddag!!
Jongens, complimenten voor de gespeelde(halve)tweede helft maar ook voor het sportieve gedrag naar alles en iedereen zodat jullie prima bleven voetballen!!