En de senioren spelen tegen ….

Valken 1 krijgt het laaggeklasseerde Grasshoppers op bezoek. Na de 0-1 nederlaag tegen West Frisia DP vorige week (deze wedstrijd werd eerder gestaakt), staan de Hoogwoud/Opmeerders op de voorlaatste stek met 4 punten uit 6 duels. En dan moeten ze naar de nummer 2! Valken haalde vorige week De Rijp in door de knappe overwinning tegen RK Epo. Om 14:00 moet bekeken worden of de ongeslagen status van het vliegenschip in tact kan blijven.

Na de 0-4 nederlaag zal het zelfvertrouwen bij Valken 2 toch wel een deukje hebben opgelopen. Dat is niet nodig want Westfriezen 2 wint natuurlijk niet voor niets alle zes wedstrijden. Het is zeker niet nodig als je bedenkt dat het 2e niet eens zoveel slechter was dan de koploper. Zondag om 11:30 thuis kans op revanche voor het 2e. Vios W. (Warmenhuizen) komt dan op bezoek. Met 10 punten uit 6 wedstrijden staan ze op de 4e plek. Valken 2 staat op de 8e positie met 6 punten uit evenzoveel duels.

Valken 3 gaat op bezoek bij het 2e van Zwaagdijk. Dit is een duel dat voor Valken 3 nog behoorlijk veel invloed kan hebben. Ze dienen deze wedstrijd te winnen om mee te blijven doen in de bovenste regionen. Na 6 duels hebben ze 12 punten en daarmee staan ze op de 4e plek. De tegenstander heeft uit 6 duels 7 punten behaald en staat daarmee op de 6e plaats. Aanvang in Zwaagdijk is 14:00.

Het 4e krijgt om 14:00 bezoek van het 4e van Westwouds Woudia. Na 7 duels gespeeld te hebben is de rood-groene formatie op papier koploper in hun klasse. Dat kunnen we lezen in het gastenboek ook tegenwoordig. West Frisia staat er nog een plekje boven. De wedstrijd tegen Woudia moet derhalve geen problemen opleveren, daar de witten op een 9e plek onderin bivakeren met 7 puntjes uit 6 duels. Valken heeft er 6 meer.

Vervolgens het sterrenensemble van Valken 5. De helden gaan heeeeeeeeeeeeeeel vroeg in de nacht al op bezoek bij de veteranen van West Frisia DP 8. Om 10:00 (!!) trappen ze daar al af. West Frisia DP staat erg laag geklasseerd en meestal wint Valken 5 wel van ze. Dit seizoen won West Frisia DP nog geen wedstrijd en ze staan dus onderaan. De helden klommen dankzij hun overwinning naar een keurige 6e positie op de ranglijst. Ze staan dus precies in het midden met 9 punten uit 6 duels.

De veteranen van Valken spelen om 11:00 de derby tegen SC Spirit ’30 uit Hoogkarspel. In theorie dient Valken deze wedstrijd te winnen. Van de drie gespeelde wedstrijden tot nog toe wonnen ze er 2. Spirit speelde tweemaal zoveel wedstrijden en bij hen is de balans gevonden, 2 om 2 om 2. Verschil op de ranglijst derhalve 2 punten in het voordeel van de Hoogkarspellers. Een overwinning volstaat voor Valken om ze te passeren.

De dames mogen om 10:30 beginnen tegen de kalenderdames van Andijk. Andijk staat op de ranglijst op een 4e stek, 2 plaatsen hoger dan de Valken-dames. Hiervoor hadden de blauw-witten wel een wedstrijd meer nodig. Het puntenverschil op de ranglijst is 2, 9 voor Andijk om 7 voor Valken.

Zondag om kwart voor 4 weten we meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken