Zeer wisselvallige resultaten van de diverse teams

Valken 1 speelde vanmiddag thuis tegen Grasshoppers uit Hoogwoud/Opmeer. Na een 0-0 ruststand komt Valken vroeg in de 2e helft op een 0-1 achterstand. De stand wordt via Peter Bakker (penalty) nog wel in evenwicht gebracht maar de gasten weten uit een mooie aanval nogmaals te scoren hetgeen betekend dat het 1e zijn 2e wedstrijd van het seizoen verliest.

Valken 2 gaat op eigen veld onderuit tegen Vios W. uit Warmenhuizen. Na een 2-0 voorsprong, bij rust de 3-2 stand, is het Vios dat de lakens na rust uitdeelt. Men komt op een 3-5 voorsprong. De late tegentreffer is inderdaad te laat. Eindstand 4-5.

Het 3e wint in Zwaagdijk wederom. Nu wordt het 2e aldaar met 2-3 verslagen.

Valken 4 zien we met een schuin oog op het B-veld tegen Woudia spelen. Als we goed hebben opgelet wonnen ze met 2-0.

De helden hebben een totale offday. Tegen het laaggeklasseerde West Frisia DP verliest Valken 5 keihard met maar liefst 7-0!

De veteranen winnen tegen Spirit wel. Met 5-1 worden de Hoogkarspelers naar huis gestuurd.

De dames tenslotte verliezen met 4-0 van de meiden van Andijk.

De A- en B-jeugd winnen wel. A1 met 9-3 (oid) en de B1 bij VVW met 1-4.