DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wie, wat, waar, waarom, wanneer, hoe laat.

Ondanks de nederlaag van vorige week tegen het laaggeklasseerde Grasshoppers bleef de afstand met Always Forward, tegenstander as zondag, gelijk. De ploeg uit Hoorn verloor namelijk ook, met 2-0 van De Rijp. De top van het klassement in de 4e klasse B staat derhalve dichtbij elkaar. Komende zondag dient Valken in Hoorn tegen de zwartwitten te witten om aan te blijven haken. Geen makkelijke opgave want de Horinezen zijn al jaren lang een plaaggeest voor Valken met in de gelederen de speler die ‘hot’ is, Lennard Groot.

Het 2e leed vorige week een ontluisterende nederlaag thuis tegen Vios W. De 4-5 betekend dat de ploeg op de 8e stek onderin de middenmoot staat. Vios klom een paar plaatsen en staat nu 4e. Koploper is nog steeds Westfriezen 2 dat ook afgelopen week weer won. Met minimale cijfers: 1-2 van SVW 37. Valken 2 gaat op bezoek in Den Helder bij de plaatselijke FC (2). Aanvang op Sportpark Streepjesberg is 11:00.

Valken 3 neemt het om 12:45 thuis op tegen het tweede Hensbroekers team van Apollo ’68. De rood-gelen verloren afgelopen zondag tegen het 3e elftal van West Frisia DP met 2-6. De middenmoter zal dus gebrand zijn op revanche. Valken 3 staat door de overwinning op Zwaagdijk 2 nu 3e dus we gaan uit van een overwinning.

Koploper Valken 4 speelt om 12:00 in Hoogkarspel de streekderby tegen Spirit 5. De overwinning op het laaggeklasseerde Woudia zorgt ervoor dat Valken 4 nog steeds op de 2e plek staat, maar veruit het minste aantal verliespunten heeft (2). Tegenstander Spirit verloor vorige week met maar liefst 7-1 van VVW 7, de nummer 3. Spirit staat 9e, geen enkel probleem dus voor Valken 4 zo is de verwachting.

De helden spelen net als Valken 3 om 12:45 op het eigen complex. Tegenstander komende zondag is VVW 8. De Wervershovers versloegen TSV Twisk vorige week in een waar doelpuntenfestijn met 5-3. Mede door deze zege staan de geel-zwarten op een keurige 4e positie. De helden staan er wat slechter voor. Echter, ondanks de ontluisterende nederlaag tegen de nummer laatst West Frisia DP met 7-0 (!) staan ze nog steeds 6e.

De oudere garde is deze week echt vrij.

De dames beginnen alweer aan de terugronde. Hetgeen betekend dat op het Sportcomplex van LSVV in Broek op Langedijk de dames van die vereniging om 12:30 gereed zullen staan voor de confrontatie. De Valken-dames staan na de 4-0 nederlaag in en tegen Andijk vorige week op een 6e positie. Door een overwinning op LSVV zou men de aansluiting met de middenmoot kunnen behalen. Bij verlies wordt het lastig om nog uit de onderste regionen te geraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 16-12-2023
Ochtend
Ati/Jussi Visser
Middag
Stef Obdam/David Homan

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (33 jaar)
Christian Wognum, 11-12 (39 jaar)
René de Koning, 12-12 (49 jaar)
Roos Vriend, 12-12 (12 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com