A junioren winnen streekderby!!!!!!

Met 10 punten uit 4 westrijden doen de A junioren het prima maar onze tegenstander De Zouaven haalden uit dezelde aantal wedstrijden 12 punten!!
Dus een heerlijke streektopper die begon om 13.00 uur
Voor het zover was kijk je altijd tijdens de warming even naar je tegenstander en toen we dat deden zagen we een aantal jongens rokend en wel het veld op komen die dat beleefde als hun warming-up!!
Vanaf de aftrap een feller Valken maar de kansen waren (nog) niet aan ons besteed en dan loop je ook tegen de counters aan van je tegenstander maar onze laatste linie hield prima stand.
Tot de 25e minuut, toen daar opeens Chris voor de keeper opdook en er 1-0 van maakte met een mooie sliding.Tot aan de rust een onrustig spelbeeld maar een iets beter Valken. RUST.
Na de thee een goed voetballend Valken en dat bekroond zag worden door een prima spelende Camilo v Vlimmeren 2-0, Geen vuiltje aan de lucht maar dan slaat het noodlot toe wanneer Joost een slippertje maakt en de spits van De Zouaven daar dankbaar gebruik van maakt: 2-1. Tja, en als zo vaak zie je dan dat de tegenstander er weer in geloofd en kwamen we zwaar onder druk te staan maar een herpakte verdediging hield prima stand. En alsof het zo moest zijn maakte Joost zelf in de 76e minuut de 3-1 door middel van een vlijmscherpe voorzet van Jeen af te maken! Dit was de druppel voor Zouaven en ze lagen zich neer bij het verlies.
Ook is bekend dat onze andere concurrent ASV gelijk speelde dus onze mannen op plaats 1 terecht komen!!!