Tweede nederlaag

Valken C1 ten onder in Spanbroek

Valken C1 heeft zich niet kunnen revancheren voor de nederlaag van 14 dagen geleden tegen Spirit.
VVS bleek een sterk team te zijn met een aantal individueel sterke spelers, die goede acties lieten zien en het daardoor voor de Valkenverdediging regelmatig erg lastig maakte. Voor de rust wist VVS niet te scoren en kreeg De Valken alleen in de beginfase enkele kleine kansen.
Na de rust een sterk aandringend VVS wat al snel resulteerde in de 1-0 na een miscommunicatie tussen Nicky en Marcel ( wat zou het toch lekker zijn als er meer wordt gepraat!!!!!!!!)
VVS bleef sterker, maar wist niet te scoren mede dankzij sterk keeperswerk van Nicky. Valken kreeg zelfs nog wat kansen via Sam en Erik, die helaas niet de 1-1 opleverde.
VVS vond het toch wel tijd worden om de zaak af te maken en deed dit 5 minuten voor tijd door middel van een schitterende goal van de aanvoerder, 2-0. Einde wedstrijd.
Door deze tweede nederlaag zij we afgezakt naar de middenmoot van de deze groep. We kunnen door meer beleving en strijd toch wel weer hoger komen. In deze groep kun je weer snel op de ranglijst stijgen wanneer je een aantal overwinningen behaalt. Kom op, jongens, er moet wat gebeuren.