Volle winst voor A en B junioren

Vandaag moesten de B junioren aantreden tegen AFC34 die op de ranglijst op de 7e plek zijn terug te vinden maar die soms voor vreemde uitslagen zorgen.

Hoe ze dat dan doen werd ons snel duidelijk want ze voetbalde heel aardig met soms one touch voetbal!!Toch kwamen we op 1-0 door een goal van Tim maar al vrij snel was het 1-1 door een afstandsschot van een mini Brian Roy.

Een rommelige strijd ontstond met over en weer kansen die tot aan de 39e minuut door beide ploegen niet werden benut.

Maar daar was weeeeer Jos Kraal die voor de derde wedstrijd achter elkaar uit een corner wist te scoren 2-1 en meteen was het rust.

In de rust uitgelegd dat het sneller en feller moest om deze pot te winnen en het was een genot om te zien dat de jongens dat zo op pikken want AFC kwam niet meer aan de bak!!!!!

Met nog 3 doelpunten van Valken kant werd de eindstand 5-1 en staan we met 24 punten uit 9 wedstrijden fier aan kop!!!!!

De A junioren mochten van de KNVB ook weer eens spelen(6e wedstrijd)(volgende week weer vrij!!!) en wel tegen het altijd lastige DESS A1.

Aftrap om 13.00 uur onder leiding van scheidsrechter P.Vriend op een loodzwaar modderig veld.

Al snel was duidelijk dat Valken een maatje te groot was maar dat werd (nog)niet in doelpunten duidelijk gemaakt!!

Tot de 15e minuut toen het onvoorstelbare gebeurde!!
Het eerste doelpunt van Wilco Kenter werd geboren!!!Een prima aanval waar hij zelf bij betrokken was rondde hij ook nog eens zelf af!1-0.

Dit was het signaal om er een walk-over van te maken en de kansen werden dan ook aardig benut door achtereenvolgens: Jeroen, Chris, Jeroen, Tim, Camilo en wederom Chris dus een ruststand van 7-0!!!!!

Ook na rust een spartelend DESS en een agressief Valken wat als resultaat had dat er nog eens 6 doelpunten bij kwamen!!!!!!

Met een eindstand van 13-0 konden we rustig een wel verdiend biertje nuttigen in de kantine waar de Helden al zaten om hun verlies weg te spoelen!!

Ook de broodjes werden weer naar binnen gewerkt door David en Jeroen(gratis Jeroen??) en zo eindigde een druilerige zondag maar waarbij wel de 6 punten in de tas zaten!!!!!