Zondag diverse malen Valken – VVW

Zoals in de verbeschouwing van Der Weisse uitgebreidt al te lezen valt neemt Valken het zondag op tegen het onderaan staande VVS 46. Uit in Spanbroek werd er met 0-1 gewonnen doordat Lennard Groot de voorzet van John Bleeker doeltreffend wist binnen te knikken. VVS staat weliswaar onderaan, maar won vorige week overtuigend van De Rijp dus Valken is gewaarschuwd. De directe concurrentie in de vorm van Always Forward en West Frisia DP (plaats 2 en 3) spelen tegen elkaar dus een overwinning van Valken doet minimaal 1 van deze twee ploegen achterop geraken. Aftrap 14:00.

Het 2e team dat dankzij de 3-3 van vorige week weer aanhangt bij de onderkant van de middenmoot (3 elftallen op plaats 8, 9 en 10 hebben 10 punten), krijgt bezoek van MFC 2 uit Medemblik. De geelzwarten staan net boven deze drie teams met 14 punten dus een overwinning van Valken betekend aansluiting naar boven. Aanvang als vanouds is 11:30.

Valken 3 krijgt het 3e elftal van VVW om 12:45 op bezoek. Valken staat nog steeds op de 2e positie met evenveel punten als koploper Hollandia maar wel een wedstrijd meer gespeeld. De 22 bij elkaar gesprokkelde puntjes zijn er 2 meer dan de Wervershovers maar Valken had daar wel een duel extra voor nodig. Een overwinning is dus noodzakelijk om de bezoekers achter zich te laten.

Eveneens een Wervershover elftal zal Valken 4 aan de Koggeweg bezoeken om een wedstrijdje te ballen. Valken 4 speelt eveneens om 12:45 tegen het 7e elftal der VVW. Om 11:45 zullen er dus verscheidene gespannen gezichten in auto’s stappen om richting Valken af te reizen, dat zal een mooie colonne worden. Hier zijn de verschillen hetzelfde als bij het 3e maar staat Valken op de 4e stek en VVW op de 2e. Het verschil in punten is 3 in het voordeel van VVW dus Valken moet winnen en je doet gewoon weer mee om de prijzen.

De wedstrijd van de helden tegen Always Forward is uitgesteld naar 11 januari doordat Valken 5 te weinig beschikbare helden heeft voor komende zondag.

Het lijkt verdomd wel een VVW-dag, een geel zwarte invasie op ons sportcomplex. Ook de veteranen krijgen om 11:00 bezoek van de Wervershover leeftijdsgenoten. Hier is het verschil op de ranglijst overigens wel heel erg groot. VVW staat troosteloos onderaan met 2 punten uit 10 duels. Valken haalde er 15 uit 6 en staat nog steeds bovenin de ranglijst, maar zoals eerder vermeld moeten de inhaalduels nog wel worden gewonnen.

De dames dienen om 12:00 speelklaar te zijn in Winkel om het tegen de dames aldaar op te nemen. De overwinning van vorige week tegen nummer 3 MFC moet de meiden vleugels geven om tegen Winkel de aansluiting met de subtop te realiseren. Valken staat nu 5e en dat kan nog wel eens hoger uitvallen. Winkel staat een na onderste dus dat moet mogelijk zijn. Zeker als je bedenkt dat het thuisduel door Valken met 5-1 gewonnen werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Copyright © 2024 De Valken