MOC 4 knokt zich na ruime achterstand terug: 5-5 (KNVB.nl)

MOC 4 KNOKT ZICH NA RUIME ACHTERSTAND TERUG: 5-5

vrijdag 12 december 2003 15:14 uur

Effectieve scheldkannonade coach Van Meulem

Of het aan de ruime aandacht in de Nieuwsbrief ligt, de productiviteit van Kees Dekker of de zwakkere tegenstand in de competitie, is niet bekend. Feit is wel dat de Midwouders al voor het kerstreces het beoogde puntentotaal van zeventien binnen handbereik hebben. Tegen De Valken knokte de ploeg van coach Van Meulem zich terug in de wedstrijd na een treurige eerste helft. Het werd 5-5, na een 3-0 achterstand bij rust.

De slappe vertoning van voor de onderbreking zullen we zoveel mogelijk buiten beschouwing laten. De 3-0 achterstand was namelijk ‘meer dan terecht’, oordeelde keeper Baas. Een scheldkannonade in de kleedkamer van oefenmeester Van Meulen had de gewenste uitwerking en leidde een opmerkelijke Midwoudse comeback in. Binnen een kwartier, een keer Gutter en tweemaal Dekker, was de partij weer in evenwicht.

Superspits Dekker, met negentien treffers dé man van de eerste seizoenshelft, bracht zijn ploeg zelfs tot twee keer toe aan de leiding. Nadat MOC nog een zuivere penalty was ontnomen door de apathische leidende gelegenheidsscheids, bracht De Valken de partij alsnog in evenwicht met een knal van ‘randje zestien’.

Met het zwaarbevochten punt komt MOC 4 nu op 14 punten. Als het weer voetballen toelaat in West-Friesland speelt MOC komend weekeinde tegen Westfriezen 10. De eerste confrontatie eindigde in een 2-0 verlies voor de Midwouders.

MOC

Man of the match-competitie

1. Kees Dekker, 25 (+1)
2. Chris Baas, 21
3. Edwin Wijdenes, 13
4. Paul Wijdenes, 11
5. Berry Kleuver, 9
6. Michiel Baas, 8
7. Hans Baas, 7
Perry Visser, 7 (+3)
9. Benno Godfriedt, 6
Jurjen Dekker, 6 (+5)
11. René Houter, 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken