Nieuwjaarsreceptie 2004

De traditionele nieuwjaarsreceptie werd ook gistermiddag weer druk bezocht. Na de wedstrijd tussen oud-Valken 1 spelers en de huidige selectie meldden de eerste bezoekers zich in de kantine. Naarmate het dichter bij 3 uur werd, werd het ook in de kantine voller en voller.

Tijdens de nieuwjaarsspeech van voorzitter a.i. Frank Hand werd er vooruit gekeken naar het nieuwe jaar maar ook teruggekeken op de vele verliezen die de club dit jaar leed. Andor Oud, Gert Laan, Rink Beemster, Monique Kuip, Cees Sinnige en Meindert Deen overleden vorig jaar. Allen hadden zij een band met De Valken.

Frank Hand is vanaf heden overigens geen voorzitter a.i. meer. Volgens zijn vrouw heeft hij geen rood-witte bloedlichaampjes maar rood-groene hetgeen hem deed besluiten om a.i. in het vervolg achter zijn functie weg te laten. De zoektocht naar opvolgers van Ed Kampstra die vorig jaar stopte leverde niet de gewenste resultaten op. Derhalve zal Frank zich in oktober a.s. tijdens de Algemene Ledenvergadering beschikbaar stellen voor het voorzitterschap.

Tot slot werd even vooruit gekeken naar de fusie met buurgemeente Drechterland en de mogelijke consequenties van het geheel. Ook werd nog even stil gestaan bij het feit dat Valken op dit moment bijna het ledenaantal van datgene in de jaren ’80 benadert.

De wedstrijd voorafgaande aan de receptie had niet veel om het lijf. De oudere garde werd gemixt met de nieuwe garde zodat een Oud-Valken 1 – Huidig Valken 1 niet van toepassing was. Het uit spelende team (in het blauw) won het van de thuisploeg met 3-2. Doelpunten konden worden genoteerd van Mark Ruiter, John Bleeker, Lennard Groot, Mike Leegwater en Martijn Meester.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken