Competitie: 3 elfltallen tegen de koploper

Valken 1 en 2 oefenen komende zondag voor de hervatting van de competitie.

Het eerste gaat op bezoek bij 3e klasser Victoria O. in Obdam. De oranje-zwarten draaien dit seizoen niet echt best. Met slechts 9 punten uit 12 duels staan ze op de voorlaatste stek. Alleen Den Helder staat onder hen met maar 1 puntje. Aanvang aan het spoor is 12:00. Kijkt u even op ns.nl voor de juiste vertrektijden van de trein.

In Valkens 4e klasse wordt 1 duel gespeeld. De inhaalmatch VVS 46 1 – Always Forward 1. Deze is voor belang van de eerste periode.

Het 2e krijgt Zouaven 2 op bezoek. We berichtten u al eerder over de reserves uit Grootebroek.

Voorts zijn er slechts 3 elftallen die zondag in competitieverband gaan ballen. Valken 3, Valken 5 en de dames.

Het 3e speelt de inhaalwedstrijd in het Julianpark tegen Hollandia 4. Om half 3 staat de aftrap gepland om dé wedstrijd. We spreken hier namelijk over de nummer 1 tegen de nummer 2. Beide ploegen hebben tot nog toe 22 punten punten bij elkaar gesprokkeld. Valken had daar 10 wedstrijden voor nodig. De Horinezen eentje minder.

De helden gaan eveneens op bezoek in Hoorn. Zij mogen eerder rechtsaf slaan om naar Always Forward te gaan. Om 11 uur staan de mannen van het 8e klaar om te beginnen. Thuis verloor Valken 5 kansloos met 2 – 6. Bij een 2-2 stand na 10 minuten schakelde Forward een tandje bij en was het rood-groene verzet gebroken. Het wordt een moeilijke ochtend / middag voor Valken 5 want Forward staat op dit moment bovenaan en zullen er alles aan doen om die positie te behouden.

En dan ook nog de dames. Zij gaan in Heerhugowaard op bezoek. Om 14:00 begint daar de wedstrijd tegen ook al een koploper, KSV. Thuis werd nog knap 1-1 gelijk gespeeld. Wie weet kunnen ze deze stunt herhalen.

5 duels op het seniorenprogramma, 4 teams moeten tegen de koploper, na afloop praten we verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken