Indien de weergoden het toelaten…

Of er gespeeld wordt zondag? De weergoden zullen menig duel wel weer niet mogelijk maken. Hier in ieder geval weer een overzichtje van de senioren tegenstand van 18 januari.

Valken 1 gaat op bezoek bij het laaggeklasseerde – een na laatste – Oosthuizen. Traditioneel een moeilijk te bespelen tegenstander. Eerder dit seizoen werd het met moeite 9-0 voor de formatie van Wim de Haart. De koploper dient vandaag dus gewoon eenvoudig af te rekenen met de wit-zwarten. Oosthuizen behaalde al hun punten (8) overigens wel in eigen huis, dus oppassen geblazen. Zo speelden ze ‘gewoon’ met 2-2 gelijk tegen Always Forward. Aanvang in Oosthuizen is wederom 14:00.

Het 2e mag op bezoek in Broek op Langedijk bij LSVV 2. De geelblauwen staan met een 2e plek hoog genoteerd op de ranglijst. In de thuiswedstrijd hield Valken 2 de tegenstander keurig op een 0-0 gelijkspel. Natuurlijk staat Valken 2 nog steeds onderin de middenmoot op een 9e stek. De wedstrijd begint om 11:00.

Valken’s 3e elftal speelt ook uit. Om 12:00 staat de wedstrijd tegen SEW 4 op het programma. De Nibikkers bivakeren onderin de middenmoot op een 9e stek met 12 punten uit 11 duels. Valken 3 haalde er 10 meer en had daar 1 duel minder voor nodig. Thuis won Valken 3 eerder in het seizoen met 3-1.

Grasshoppers 6 zal midden in de nacht om 10:00 klaar staan om Valken 4 op te wachten om de 2-0 nederlaag bij Valken teniet te doen. De Opmeerders bevinden zich met 16 punten op een 5e stek op de ranglijst, slechts 1 positie lager dan Valken 4. Het 4e heeft 21 punten uit 10 duels, daar waar Grasshoppers er al 11 voor nodig had.

De helden krijgen op de vertrouwde tijd van 12:45 bezoek van KGB 8. Eerder dit seizoen werd Valken 5 volledig weggespeeld door Kolpings Glorie Blijft. De Kauwgomballen wonnen in het begin van het seizoen met 6-2. Mede dankzij die overwinning staan de Kaal Geschoren Biggetjes op een 2e stek. Nog altijd 6 posities hoger dan Valken 5 die zich dus blijkbaar weinig illusies hoeven te koesteren, maar aan de andere kant staat niets een verassing in het C-stadion in de weg.

De veteranen speelden nog maar 6 maal dit seizoen. Toch staan ze op een keurige 5e positie. Always Forward Ve, tegenstander komende zondag om 11:00, staat 2 plaatsen lager, vergaarde evenveel punten maar had daar 5 duels meer voor nodig. De veteranen speelden al eerder dit seizoen tegen Forward en dat zal je net zien: het enige puntverlies werd in het Wilhelminapark geleden, 3-0 klop.

De dames krijgen bezoek van de calendar-girls uit Andijk. Eerder dit seizoen wonnen de dames uit Andijk met 4-0 en ze staan dan ook 3 plaatsen hoger dan Valken. Tijd voor revanche dus, de wedstrijd begint om 11:00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken