Jeugdkeepersdag

Ben jij geïnteresseerd in een
“professionele keeperstraining voor de jeugd”?

Kom dan op dinsdag 2 maart 2004 naar de KNVB-Frans Hoek Keeperspromotiedag op de accommodatie van “ v.v. De Zouaven“ te sportpark de Kloet in Grootebroek.

Tijdens deze dag kun je kennis maken met vernieuwde keepersoefeningen, waarmee onder andere Nederlands elftal en Fulham keeper Edwin van der Sar zo’n geweldige keeper is geworden.

‘s Middags worden er wedstrijden gehouden in iedere leeftijdsklasse waaruit de “Beste Keeper van de afdeling WEST I” naar voren komt.

Misschien ben jij dat wel!!! De winnaars bij de F-, E-, D-, C-, B-, A- junioren en ouder, meisjes en dames strijden later dit seizoen voor de titel “Beste Keeper(ster) Van Nederland”.

Na de wedstrijden is er een keepersdemonstratie met een bekende prof-keepers uit de eerste eredivisie en een aantal keepers uit de regio, daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de prof-keepers.
De kosten voor deze hele dag zijn 15 euro waarvoor je dan twee veldtrainingen, een keeperdemonstratie, informatie over keepen, een lunchpakket, een sponsorpakket, een certificaat en misschien wel de titel “Beste keeper van de Afdeling West I” krijgt. Dus keep(st)ers vanaf 6 jaar: snel aanvragen, invullen en opsturen dat inschrijfformulier, want vol is vol!!!

Keepertrainers, trainers, jeugdbegeleiders, ouders en andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom op de KNVB-Frans Hoek Keeperpromotiedag. Voor vragen en/of inschrijfformulieren kun je even contact opnemen met: Ronny Stolle tel. 0228-515103 of 06-51459568 tot 23.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken