Het programma zal er wel weer uitliggen…

Wederom is de algehele verwachting dat komende zondag het programma er door de KNVB wordt uitgegooid maar toch maar even een opsomming van de te spelen wedstrijden van de senioren.

Valken 1 is vrij. Na de afgelasting van vorig weekeinde staat Valken 2e, 2 punten achter de nieuwe koploper Always Forward. Overigens oefent Valken dinsdag 3 februari om 19:30 in Grootebroek tegen De Zouaven. Een leuke testcase voor Valken, in het begin van het seizoen werd het al eens 2-2, kijken wat dit duelletje nu opleverd.

Het 2e speelt zondag een oefenwedstrijd thuis tegen het 2e van Zouaven. Aanvang van dit duel is vastgelegd om 13:00.

Na de 4-3 winst op concurrent Zouaven 5 is Valken 3 de onbetwiste koploper, Hollandia 4 staat echter op het vinkentouw te wachten. Zondag een nieuwe uitdaging voor het 3e als ze om 11:30 op sportpark Immerhorn in Enkhuizen aan dienen te treden tegen West Frisia DP 3. De Enkhuizers staan slechts op een 7e plek dus dit moet Valken kunnen winnen. Zeker als je bedenkt dat de heenwedstrijd met 4-2 gewonnen werd.

Ook Valken 4 speelt tegen een rood-geel elftal uit Enkhuizen. Om 13:00 komt het 6e elftal van West Frisia DP op bezoek. In Enkhuizen won Valken eerder dit seizoen afgetekend met 2-6. Dit was de echter de enigste nederlaag voor West Frisia, die derhalve koploper zijn. Ook Valken 4 verloor tot nog toe 1 duel, dus men moet winnen om in de race voor het kampioenschap te blijven.

De helden moeten midden in de nacht naar Zwaag voor het duel tegen Westfriezen 10. Het zal voor Valken 5, na een loodzwaar trainingskamp in de winterstop de eerste wedstrijd betekenen in 2004. Op de ranglijst schelen beide ploegen slechts 2 posities, Westfriezen heeft echter wel 9 punten meer weten te bemachtigen.

De veteranen zijn weer vrij! En ze speelden nog maar 6 duels. Ze staan dus nog steeds relatief goed op de ranglijst.

De dames gaan tenslotte naar Mememblik om de meiden van MFC met een bezoek te vereren. Om 14:00 wordt er afgetrapt aldaar. Ook hier op de ranglijst scheelt het 2 plaatsen, in het voordeel van MFC, in punten zijn dit er 8. MFC speelde echter wel 2 duels meer, dus een overwinning voor Valken kan ze richting de zwart-gelen brengen. In de voorbereiding op het seizoen werd er in het bekertoernooi verdienstelijk met 1-1 gelijk gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken