Voorbeschouwing Valken – VVS 46 voor a.s. 15 febr. 2004

DE VALKEN – VVS 46

Zondag 15 februari 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban in Hem.

De laatste thuiswedstrijd is 3 maanden geleden gespeeld, een wedstrijd die eindigde in een 2-2 gelijkspel tegen onze toekomstige dorpsgenoten Spirit 30. De maker van het laatste prachtige doelpunt was Mike Leegwater die inmiddels zijn draai weer lijkt te hebben gevonden binnen de krijtlijnen. Nadien is er via één dagje uit drie punten aan het totaal toegevoegd via een knappe 2-3 overwinning op het technisch begaafde Volendam langs de boorden van het Markermeer.

Om uw geheugen weer op te frissen behaalden wij tussendoor de volgende ronde in de Amstel (Malt) Cup via een 2-3 overwinning op vijfdeklasser Egmondia; een 2-1 achterstand werd in de laatste 5 minuten omgezet in een 2-3 overwinning dankzij de winnende goal van
Dolph Karel die absoluut geen zin had, zo mochten wij vernemen uit betrouwbare bron, om penalty’s te moeten gaan nemen.

De grootste verrassing kwam na afloop bij het aanhoren van de uitslagen in onze competitie; het bleek dat alle ploegen onder ons in het roemruchte linkerrijtje puntverlies hadden geleden. Dientengevolge staan wij theoretisch helemaal alleen bovenaan en zijn wij zelfs als winterkampioen in de boeken gegaan. Overigens wist één van de selectiespelers (wij noemen geen namen, red.) maar liefst 3 uitslagen en de winterkampioen goed te voorspellen en steeg hierdoor met stip in de Valken toto. Onduidelijk is of hij zich wel eens meldt bij de plaatselijke groenteboer om de hoek.

Duidelijk is wel dat onze tegenstander VVS 46 uit is op eerherstel na een matige 1e competitiehelft en zullen willen bewijzen dat zij thuishoren in onze klasse. Momenteel bezetten zij de laatste plaats maar wij waarschuwen onze jongens alvast dat zij absoluut op hun hoede moeten zijn; tenslotte blijft in de voetballerij alles mogelijk.

De supporters vertrouwen erop dat met hun steun de ploeg van trainer Wim de Haart in staat is om de punten in Hem-city te laten.

Wij wensen u een sportieve voetbalwedstrijd toe met opnieuw een hoge amusementswaarde.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek ook onze site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, nostalgie en de tussenstand van de Valken toto.

Programma:

Zondag 25 februari 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – VVS 46
De Rijp – Oosthuizen
Alw.Forward – West Frisia DP
Grashoppers – RKEDO
Spartanen – Spirit 30

Volendam vrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken