Gooit de vorst roet in het eten?

Vorst in de grond kan bij menig wedstrijdje weer voor een afgelasting zorgen. Het is dit weekend een inhaalprogramma dus minder wedstrijden als normaal.

Het eerste is na deze op VVS ’46 terug koploper en komt niet in actie. Slechts 2 duels staan er in de 4e klasse B. op het programma. West Frisia Draka Polva komt in actie tegen Oosthuizen en S.C. Spirit ’30 krijgt bezoek van Rake Klappen Eerst Door Ons. Een gelijkspelletje of een overwinning van Oosthuizen zou Valken niet slecht uitkomen.

Ook Valken 2 is vrij. Hier slechts 3 duels op het programma, waaronder 2 wedstrijden waarin de Heldersche ploegen dienen aan te treden. Nog steeds geen enkele bedreiging voor het 2e ten aanzien van degradatie.

Valken 3 zou in een regelrechte topper aantreden op het Juliana Sportpark tegen Hollandia 4. Echter, deze wedstrijd is bij voorbaat al uitgesteld zo konden we deze week lezen op DeValken.com in het bericht van wedstrijdsecretaris Jack Boon.

Het 4e zou ook vrij hebben gehad, ware het niet dat het duel WSW 3 – Valken 4 omgedraaid is. Om 13:00 begint de nummer 2 van de ranglijst tegen de nummer 8. Dankzij de overwinning vorige week op nummer 3 VVW 7 doet Valken 4 nog steeds mee om de titel waarbij West Frisia DP 6 de meest hoofdzakelijke concurrent is. De helft van de competitie is door beide elftallen gespeeld, het verschil op de ranglijst bedraagt 2 schamele punten.

AANVANG 14:00: vada 4 – Valken 5 in de rooie hoek. De wedstrijd der wedstrijden, daar waar heel Hem/Venhuizen warm voor loopt wordt aanstaande zondag gespeeld. Natuurlijk is er bal na in de Boet. De posities op de ranglijst is voor beide elftallen niet om over naar te huis te sms-en maar deze wedstrijd moet je gewoon winnen. We zullen het zien aanstaande zondag. Eerder dit seizoen won Valken 5 met 5-1.

De veteranen krijgen om 11:00 bezoek van de leeftijdsgenoten uit Heiloo van voetbalclub HSV. De rood-gelen staan op een 4e stek en speelden 5 wedstrijden meer als Valken. Dit is ook het aantal punten wat ze tot nog toe meer wisten binnen te halen dan Valken dat een plaatsje lager staat. Beide elftallen stonden nog niet tegenover elkaar dit seizoen.

En dan als laatste natuurlijk de dames. Zij krijgen andermaal bezoek van Oosthuizen. Eerder dit seizoen werd deze wedstrijd gestaakt vanwege een beenbreuk van Marjon Ruiter. Bij een overwinning van Valken stellen de dames de 5e stek min of meer zeker omdat dan het verschil tussen beide ploegen 6 punten wordt. In Oosthuizen werd echter met 3-2 verloren…… Aanvang 11:00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken