C1 wint

C1 wint in Hoorn

Ruststand Always forward- Valken: 2-0. Valken startte dus op dezelfde manier als vorige week tegen Asonia, namelijk slap, futloos en zonder enige bezieling. Interim coach Maurits Kenter schijnt in de rust de uitspraak te hebben gedaan, dat hij het gehele elftal zal opgeven voor de turnsport en de turnpakjes alvast zal bestellen. Deze opmerking werkte, want Rick Raven scoorde na rust 1-2 en zo kregen de sterspelers van De Valken er weer zin in.
Rick had ook wel zin in de gelijkmaker en scoorde met behulp van een Forwardspeler 2-2. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel. Ton Groot, ingevallen voor Edwin Visser, dacht er anders over en scoorde vanuit een net-niet vastbal van de keeper de bevrijdende 2-3. Verdiend of niet, we kunnen dit gebruiken in onze aanval op een positie bij de eerste vier. Rest ons te vertellen dat de eerste jaars D1- speler Sam Boon zeer verdienstelijk speelde in zijn eerste partij voor de C1 en meteen ook weer zorgt voor wat meer concurrentie. We moeten namelijk stoppen met het spelen van 1x 35 minuten, in plaats van gewoon de volle 70 minuten.