Indien de velden sneeuwvrij kunnen worden gemaakt…

Nog steeds staat Valken 1 er het beste voor in de 4e klasse B. De resultaten van de 2 wedstrijden afgelopen weekend (overwinningen voor Spirit en West Frisia DP) waren wellicht niet zo gunstig maar Wim de Haart en zijn mannen moeten gewoon zelf winnen en dan is men aan het einde van de rit kampioen. Of het zover komt is afwachten…… Komende zondag komt in ieder geval een kandidaat op bezoek die te verslaan moet zijn. De Wognummers van Spartanen beginnen om 14:00. Voor zover bekend zijn er geen historische uitslagen tussen 2 elftallen te vermelden aan de Koggeweg. In Wognum daarentegen won Valken eerder dit seizoen met 2-5. In een spectaculair duel waren 2 maal Peter Bakker, Lennard Groot, Martijn Meester en Gerard Laan de schutters.

Valken 2 gaat komende zondag de strijd aan met VVS ’46 2 die in Hem op bezoek komen. In Spanbroek won Valken eerder dit seizoen met maar liefst 0-3. Dit is slechts een van twee behaalde overwinningen dit seizoen. Opmerkelijk genoeg werd er thuis nog niet gewonnen. VVS staat veel hoger op de ranglijst (6e met 25 punten) dan Valken (9e met 10). Aftrap 11:30.

Het 3e staat nog steeds glorieus bovenaan. Logisch natuurlijk als er afgelopen week geen wedstrijden werden gespeeld. Voor komende zondag is er wel weer een volledig programma. Om 11:00 komt Blokkers 4 naar Hem voor een wedstrijdje. In Blokker behaalde Valken 3 een van hun 2 nederlagen, het werd daar liefst 3-0. Tijd voor revanche dus tegen de nummer 3 van de ranglijst. (En men kan zo meteen een concurrent voor de titel wegstrepen).

Valken 4 begint eveneens om 11:00 met hun wedstrijd tegen Zuidermeer 3. In Zuidermeer werd er eerder dit seizoen gelijk gespeeld met 1-1, dit was dan weer een van de twee schamele puntjes die de nummer laatst van de ranglijst wist te behalen dit seizoen. Valken 4 moet dit duel dus gewoon winnen om – in ieder geval – stevig op de 2e plek te blijven staan en wellicht de koppositie te heroveren.

De helden beginnen zoals eerder vermeld om 11:45 tegen St. George 3, de huidige nummer 3 van de ranglijst. Valken 5 staat na de overwinning op Vada 7e. Afgaand op het eerdere duel dit seizoen beloofd de wedstrijd weinig goeds voor Valken 5 want er werd met 0-3 verloren. Maar wie weet is de ommekeer er na vorige week.

De veteranen tenslotte. Zij spelen midden in de nacht om 10:00 tegen St. Adelbert in Egmond-binnen. Thuis werd Adelbert met 3-1 verslagen. Na de verassende 0-3 nederlaag tegen HSV is Valken een gewone subtopper geworden en moet men de inhaalduels eerst nog maar eens zien te winnen. Bij Adelbert zal het moeilijk genoeg worden want dat is de nummer 2 van de ranglijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken