Voorbeschouwingen voor aanstaande zondag

Vorige week een algehele afgelasting, komende zondag weer een nieuwe poging voor een program. De posities van de Valken elftallen zijn dus op de ranglijst niet veranderd.

Valken 1 staat dus nog steeds bovenaan, net als Valken 3. Valken 4 blijft 2e, de dames staan 5e, de veteranen en Valken 5 staan 7e. Valken 2 vervolgens staat als laagste genoteerd op hun ranglijst, 9e.

Valkens vlaggenschip speelt om 14:00 in en tegen Oosthuizen dat nog steeds op de voorlaatste stek staat. Ze hebben 1 puntje meer als VVS ’46, de nummer laatst, maar die heeft nog 2 wedstrijden tegoed. Veel hoeft Oosthuizen niet te verwachten van dit duel daar ze in de heenmatch met 9-0 verloren. Echter, in eigen huis hielden ze Always Forward op een 2-2 gelijkspel. Valken is dus gewaarschuwd!

Valken 2 moet richting Noord-Scharwoude / Broek op Landijk om vervolgens om 11:00 tegen LSVV 2 te ballen. De gastheren staan 3e, dus andermaal een lastige opgave. Thuis werd er knap 0-0 gespeeld, dus er zijn mogelijkheden.

SEW 4 is de gastheer voor Valken 3. De Nibikkers willen ongetwijfeld revanche nemen voor de 3-1 nederlaag die ze in Hem voorgeschoteld kregen. Vooralsnog staan de blauwhemden op een teleurstellende 9e stek, 16 punten meer als Valken 3. Aanvang in Nibbixwoud is 12:00.

Het 4e gaat om 10:00 de nachtwedstrijd spelen tegen Grasshoppers 6. Thuis won Valken 4 met 2-0 van de nummer 5 op de ranglijst. Valken 4 moet nog steeds blijven winnen om een topper te blijven.

De helden krijgen bezoek van het hooggeklasseerde – wat heet, de nummer 1 – KGB 8. In Bovenkarspel versloegen de Kauwgomballen Valken 5 al met 6-2. Weinig illusies dus voor Valken 5 deze middag. Wie weet zit er een stunt in.

De veteranen zijn weer eens vrij. De wedstrijd tegen het 2e Always Forwarder veteranenteam is vervallen. Blijkbaar heeft Forward zich teruggetrokken uit de competitie, want in het vervolg van het programma komen we ze niet meer tegen.

De dames tenslotte, zij krijgen bezoek van Andijk. In Andijk werd er met 4-0 verloren van de nummer 2 van de ranglijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken