Alleen het vlaggenschip haalt de 3 punten!

Alleen Valken 1 weet te winnen vandaag.

En zo blijft ons vlaggenschip koploper in de klasse en zijn ze tesaam met Always Forward dé ksmpioenskandidaten in de klasse.

Valken weet namelijk in Oosthuizen met 1-3 na een 1-0 achterstand en een 1-1 ruststand. Na rust stelt Valken, met kersverse vader Gerard in de basis en 85 minuten spelend, orde op zaken en scoort tweemaal. Lennard Groot scoort vanmiddag 2 keer en eenmaal wordt er door een Oosthuizener in het eigen doel gescoord net voordat Martijn Meester zijn been er tegen aan kan zetten.

Valken 2 verliest tegen LSVV 2 met de minimale score. Na 90 minuten staat er helaas een 1-0 op het scorebord.

De helden verliezen thuis met 9 mannen van de koploper KGB 8 met 1-4. Na 15 minuten staat het 0-3 en blijkt dat Valken 5 te aanvallend staat. Met enige omzettingen gaat het 5e beter voetballen en wordt het na rust 1-1 via een goal van Martin – die een afstandsschot van Peter de goede kant in duwt – en nog een Kaalgeschoren Biggen goal.

De dames verliezen ook. Helaas wordt tegen de Andijker meiden de verjaardag van Hennie Bezuyen niet ultiem gevierd. Met 0-1 gaan de blauwwitten met de punten het Hemmer sportcomplex af.

Tenslotte nog het trieste verhaal van de A-junioren tegen thuis de nietsnutten van Blokkers. Na een 0-2 overwinning van Blokkers vonden de Horinezen het nog nodig om een Valkenspeler een kleedkamer in te duwen en in elkaar te slaan. De ouders van deze jongens moeten zich schamen! (En de flinkerds zelf ook natuurlijk!!)