Valken nog steeds in de race voor de dubbel

Gisteravend werd dan eindelijk Valkens vervolg in de Amstel Malt Cup gespeeld. Om 19:45 kwam Meervogels ’31 op bezoek. Jaren geleden ontmoetten beide elftallen al eens in competitieverband, maar als we u melden dat we destijds nog konden genieten van Cees Boon als linksvoor, Paul Vroling als rechtsvoor, Hennie Bezuyen op de rechtsback positie en op de goal – twijfelgevalletje – Gerrit Redeker of Dick Pronk, dan weet u dat dat een mooie tijd terug was. Meervogels komt tegenwoordig uit in de onderste regionen van de 5e klasse.

Valken wint deze wedstrijd zeer gemakkelijk met 2-1 en gaat derhalve door naar de volgende ronde. Zo strijden de mannen van Wim de Haart nog steeds voor de ‘dubbel’.

In de eerste helft is Valken beter maar weet niet te scoren. 5 minuten na rust lukt dit wel. Mike Leegwater is de bejubelde man. Meervogels komt in de 80e minuut weliswaar op een 1-1 gelijke stand en ruikt een stuntje maar nog geen 60 seconden later is het invaller Erwin Sinnige die op een winderig en koud trainingsveld de bevrijdende 2-1 maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken