Valken 2 pakt weer eens 3 punten…

Na de training van vorige week donderdag, waarbij Valken 2 als “speelbal annex sparringspartner” voor Valken 1 werd gebruikt, hingen er 11 koppen naar beneden.

De klad zit erin en dan nog trainingen waarbij het niet lekker loopt, alles k…..

Dan zondag, een uitwedstrijd tegen LSVV. Na een minuutje of 20 komt het plezier weer terug en laten we zien dat het mooie spel van vorig jaar, nog niet helemaal weg is. Helaas verliezen we deze wedstrijd in de 83ste minuut, maar we geloven er weer in….

Afgelopen zondag, 11.00 uur in Warmenhuizen waar VIOS 2 op ons wacht.

De hele harde wind die in de lengte over het veld waait gaat parten spelen, zeker weten…

Daarom voordat de tegenstander het veld opkomt, op de helft gaan staan waar zij hebben in staan schieten, zodat we de eerste helft tegen de wind in spelen. Nadat de eerste overwinning, de tosh, voor ons was, speelden we dus de eerste helft tegen wind. De tweede overwinning hadden we ook al omdat Pieter Neefjes een mentale tik had uitgedeeld in het toilet van de tegenstander……

Moeilijk uitverdedigen en VIOS die op onze helft speelt. Kansen zijn er voor ons echter wel door te counteren. VIOS treft eenmaal paal en eenmaal lat maar komt niet tot scoren, we gaan de rust in met de spreekwoordelijke “Brilstand” 0-0.

De wind mee en het gas erop is de conclusie die in de rust wordt getrokken.

Kansen voor ons in de tweede helft, het beeld is omgedraaid. Dit uit zich in een penalty die met geluk wordt ingeschoten door Jos. 0-1. Niet veel later maakt VIOS gelijk. 1-1. Dan wordt Dennis de Wit gewisseld voor Marco Bakker. Een gouden wissel, want Marco maakt fraai af op de voorzet van Niels Kool. Niels Kool die later in de 87ste minuut de “met links” 3-1 van afstand in schiet. Eindelijk weer eens 3 punten dus. Hoezeeee (3x)

Na deze overwinning gingen wij snel terug naar Venhuizen om te genieten van Frank Bauer die in de Bosmanstichting een wonderschoon concert bracht, en dat allemaal onder begeleiding van Arthur Bot die met zijn ski-stokken de maat aangaf.