Valken A1 nu echt nummer 1!!!

Op het programma van vandaag stond ons de nummer 1 van de ranglijst te wachten:Zouaven A2(aanvang 11.30 uur).

Iedereen was zeeeeer ruim vantevoren aanwezig en daaruit bleek al dat men er mee bezig was. Om 10.50 uur werd begonnen met de warming up en die zag er gelikt uit bij ons. De tegenstander daarentegen liet duidelijk blijken dat zij geen warming up nodig hadden om ons te verslaan en de 1 na de andere kwam aanhuppelen met of zonder voetbalshirt aan.

Na een praatje om 11.25 uur in de kleedkamer moest het maar eens gaan gebeuren!!!. Vanaf de aftrap was het De Zouaven wat het heft in handen nam en Valken achteruit drukte. Benauwde momenten volgde en zeker toen de 2 meter lange spits van hun richting David ging maar de bal gelukkig naast lobde.

Vanaf ongeveer de 22e minuut begon de drank van de vorige avond zijn werk te doen bij de tegenstander en de fut ging er uit en Valken begon juist steeds beter te voetballen!!!

Uit de eerste knappe aanval van ons werd ook direct de 0-1 gemaakt door Camilo op bekwame wijze!!(verdediger en keeper trapte in een beweging en Camilo gufde de bal over de doellijn).

Daarna was het alleen maar Valken wat voetbalde en Zouaven echt voetballes gaf.Het tweede doelpunt was van zeeeeer grote schoonheid en klasse. De aanval over links lukte niet en de bal werd over drie schijven pijlsnel verplaatst naar de rechterkant alwaar Wilco het gat was ingelopen en de bal scherp voorgaf en daar opeens Camilo voor zijn man opdook en met een geplaatste kopbal de stand op 0-2 zette. Echt een prachtig doelpunt.

Rust.

Na rust pakte Valken alles weer op zoals ze geƫindigd waren en voetbalde heel goed. Een vrije trap vanaf ongeveer 20 meter werd op fantastische wijze ingeschoten door Jeen maar helaas had de scheids buitenspel geconstateerd!!.

Meteen daarna een counter van De Zouaven en een 1-2 was het gevolg. Even dacht ik: oh nee he!!

Maar de mannen gingen gewoon weer op zoek naar doelpunten en dat gebeurde ook toen de keeper een foutje maakte en Camilo er als de kippen bij was om dat af te straffen:1-3.

Uitspelen was het wat Valken deed en werden de 3 puntjes meegenomen naar huis en staan we 3 punten los van De Zouaven en is Blokkers (u weet wel van die vechtpartij)de enige concurrent waar we over enkele weken nog heen moeten.

Mannen, geweldige teamprestatie vandaag en vooral zo doorgaan!!

De trainer/coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken