DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

B1 ook op maandag onverslaanbaar!!!!!!!!!!

Je wordt benaderd door Hollandia om met de B1 van ons te oefenen tegen hun C1. Wat doe je??

Je zegt natuurlijk meteen ja!!!

Later denk je:waarom tegen onze B1?? Maandagochtend even in de krant kijken waar die jongens staan in de competirie en vond ze terug in de landelijke tweede divisie maar wel voorlaatste.

Dus rijst de vraag: is het om die jongens van Hollandia fysiek sterker te krijgen of om Valken als speelbal te gebruiken en het vertrouwen op te krikken voor de competitie??. Een cobinatie van de twee genoemde factoren leek me.

Dus zo breng je het ook naar de jongens van de B1 en je hebt 11 wolven in het veld staan!!! Vanaf het beginsignaal een fanatiek voetballend Valken tegen de (jongere)jongens met een portie tactiek en techniek in hun bezit. Het duurde eventjes voor de Valkenboys door hadden dat het wat sneller gaat dan in onze eigen poule. Daar werd goed mee om gegaan en het initiatief namen we in handen en dat resulteerde in mooie kansen.

Een vrije trap recht voor het doel op ongeveer 20 meter was een prooi voor Hannes die de bal werkelijk prachtig binnen schoot: 1-0. Geheel onnodig kregen we de 1-1 om ons oren maar het was Mike die uit een corner de bal hard binnen kopte:2-1.

Na 15 minuten verplichte rust was het meteen weer Valken wat voetbalde en al snel de 3-1 maakte door(eindelijk weer eens!!) Niels Koster. Een aanval over links bij Hollandia werd verkeerd ingeschat door de laatste linie en het was 3-2.

Maar het laatste woord was voor Niels Koster die op prachtige wijze de 4-2 maakte!!!!!!

Jongens,we kunnen ons opmaken voor de beslissende wedstrijd op 18 april tegen Geel-Zwart alwaar wij uiteraard veel publiek verwachten!!!!!!

De trainer/coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-12-2023
Ochtend
Isabel/Usama Almohammed
Middag
Jelle Bleeker/Tim Weeverink

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Sophie Bakker, 27-11 (20 jaar)
Sem Bleeker, 28-11 (19 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (59 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (13 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (26 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (29 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com