A junioren op titelkoers!!!!

Zondagochtend 9.45 uur,vertrek naar Spanbroek alwaar wij tegen het gevreesde VVS46 om 11.00 uur moesten aantreden.De thuiswedstrijd nog allemaal in ons hoofd(gestaakt 15 minuten voor tijd met stand 1:1!!)
gingen we het (hoofd)veld op.Een harde(tegen)wind maakte het er niet makkelijker op en ontsnapte we een aantal keren aan een achterstand.En je weet:als je ze niet maakt doet de tegenstander het wel!!
En dat was De Valken in dit geval: 0-1 en 0-2 voor de rust.In de rust een praatje(tweede helft wind mee,1 op 1 achterin,er van uitgaande dat tegenstander niet meer bij ons doel zou komen en wij dus met 4 spitsen op zoek konden naar doelpunten!!)
En zo wil geschiedde: dat het uiteindelijk maar 0-8 werd was aan de slordigheid te danken van onze spitsen maar verder erg tevreden hoe er met de harde wind rekening werd gehouden!!
Na dit ochtendavontuur ging ondergetekende op weg naar Geel-Zwart waar het moest gebeuren voor de B junioren en het ook gebeurde!!!Tijdens de rust even bellen naar De Zouaven waar de A2 junioren tegen onze (vechtende)concurrent Blokkers moest ballen en vanuit de bestuurskamer kregen te horen dat Zouaven met 10-1(ja u leest het goed)had gewonnen!!!
Uiteraard zeer ongloofwaardig maar vanochtend(maandag)inderdaad de uitslag 10-1 voor Zouaven stond en wij(A1)dus echt nummer 1 staan met minder verliespunten!!!!
Nog 3 finales en dan is het ook feest voor de A1 junioren(tussendoor nog even het eerste en het feest is compleet!!!)