Volgende week de laatste kans voor Valken 1

Valken 1 is nog steeds geen kampioen. In de uitwedstrijd bij Spirit ’30 ging het eerste helaas met 1-0 ten onder. Het doelpunt van de kroospoten viel na 20 minuten voetballen. Een voorzet belandt via de paal bij een Hoogkarspeller die doelman Dekker weet te verschalken. In de tweede helft is het eenrichtingsverkeer richting Doelman Postma van Spirit. Een uur lang mag Valken het proberen, zelfs tot 60 minuten. Waar de scheidsrechter – die wel heel erg voor Valken floot – zoveel extra tijd vandaan haalde is vooralsnog een raadsel. Volgende week thuis tegen Volendam de laatste kans.

Het tweede haalt in Uitgeest een prima overwinning. Tegen de plaatselijke FC wint Valken met 0-3. Tweemaal Niels Kool en eenmaal Camillo van Vlimmeren, een van de vele A-junioren die meedeed, weten het net te vinden.

De helden verliezen van de nummer 3 op de ranglijst Westfriezen 10. Ze komen nog wel via Zeger Davidzon op een 1-0 voorsprong, daarna weten de geel-witten de achterstrand gelijk te trekken en met nog een goal wordt het 1-2.

De dames verliezen in Andijk met 5-1 van de nummer 2. Patricia Boots weet het enige Hemmer doelpunt te scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken