Komt allen naar de kraker van het seizoen VALKEN – Volendam

DE VALKEN – Volendam

Zondag 2 mei 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban in Hem.

Vandaag ontvangen wij Volendam die niets meer heeft te verliezen. Wijzelf hebben opnieuw de kans om het kampioenschap in de 4e klasse van de KNVB, district West 1, op onze naam te schrijven, echter dan MOET er wel gewonnen worden!

De laatste thuiswedstrijd speelden wij tegen Spartanen met 3-3 gelijk in een spannende en enerverende wedstrijd. Onze enige overgebleven concurrent voor de titel Always Forward won doordeweeks overtuigend met 3-0 van West Frisia DP en aangezien wij j.l. zondag met een 1-0 nederlaag via de Houterweg en twee drempels terug naar huis gingen resteert er nog een voorsprong van welgeteld één punt.

Voor de trainer geldt dat hij de aanvallers Mike Leegwater en Lennard Groot een plekje kan geven op de tribune; beide heren zijn geschorst en zullen onder (hoog)spanning moeten toekijken of hun teamgenoten los-van-de-grond-zullen-komen en het kampioenschap gaan veilig stellen.

In Volendam aan de boorden van het Ijsselmeer werd er eerder dit seizoen een 2-3 overwinning behaald met doelpunten van routinier Gerard Laan (schrijft hij in zijn laatste seizoen nog een kampioenschap bij in het grote voetbalboek?!), Mark Dop en Erwin Sinnige.

Gaan wij na afloop juichend met z’n allen het veld op om onze jongens te feliciteren of gaat het spoken in Hem city?! Wij zullen het allemaal mogen aanschouwen op de groene grasmat die bij ons niet van kunstgras is maar gewoon van moeder natuur.

Wij wensen u een sportieve en spannende laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2003/2004 toe die voor ons hopelijk in een prachtige apotheose eindigt.

Met rood groene kampioensgroet,
Der Weisse

Bezoek ook onze site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, foto’s, uitslagen, nostalgie en de tussenstand van de Valken toto.

Programma:

Zondag 2 mei 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – Volendam
Alw. Forward – VVS 46
Grashoppers – Oosthuizen
Spartanen – West Frisia DP
RKEDO – Spirit 30

De Rijp VRIJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken