C1 herstelt zich na nederlaag tegen DEK

Valken C1 heeft de slechte nasmaak van vorige week tegen het zeer matige DEK weggespoeld door ruim te winnen van het onderaanstaande RKEDO.

Valken begon in het bekende 3-4-3 systeem en zette EDO meteen onder druk. Na 10 minuten resulteerde dat in de 0-1 door Rick na een chaotische situatie voor het EDO-doel. Daarna zakte Valken weg en begon EDO er leuk uit te komen, de 1-1 hing in de lucht, maar daar bleef het bij. Valken ging 4-3-3 spelen en dat gaf meer rust in de achterhoede. Vlak voor rust kende EDO een hele zwakke periode en kon Valken nog 3x scoren: tweemaal Rick en een keer Marcel.
Na rust een sterker EDO, dat nog 4-1 maakte en daarna talloze mogelijkheden onbenut liet om de achterstand te verkleinen. Ben maakte aan alle EDO-illusies een einde en scoorde 1-5.
Een vreemde wedstrijd, die we eigenlijk te gemakkelijk hebben gewonnen. Nog twee wedstrijden, maar wanneer? Volgende week eerst ons eigen tournooi.