DeValken.competitie: Patrick van Veen bijna zeker winnaar

Met het kampioenschap van Valken, het einde van de competitie in de 4e klasse B. is het einde van DeValken.competitie 2003-2004 ook in zicht. Alleen nog de wedstrijd tussen Westfriezen 2 en Valken 2 staat aanstaande zondag op het programma. Dit duel, en de bijbehorende bonusresultaten van Valken 2’s competitie kunnen de deelnemers nog punten bezorgen.

Vast lijkt te staan dat de centrale verdediger van Valken 1, Patrick van Veen, zich dit seizoen de winnaar mag worden. Hij zal de fakkel overnemen van René Bleeker die op dit moment niet verder komt dan een prijsloze 9e stek.

Patrick heeft mede dankzij zijn bonusvoorspellingen deze week 78 (!) punten behaald en staat 22 punten voor op de nummer 2 Niels Laan. Der Weisse, eerste prijswinnaar bij een spel op DeValken.com, de WK-pool van 2 jaar terug, staat momenteel op 359 punten en de voorsprong van 40 punten op Nel Dop lijkt voldoende voor de 2e stek.

Als gezegd, Nel Dop staat op de derde plek, het is ongekend spannend want Niels Konijn, Mark Vis, Peter Haars en Jan Dekker staan binnen 7 punten van elkaar. Daarachter met 305 Rina Dekker-Botman en de eerder genoemde René Bleeker.

Misschien nog voor prijzen in aanmerking kunnen komen Gerard Laan, Edwin van der Rol, Clubarts Hennie Bezuyen, Bram Laan, Joris Groot en Cees Beemster. De plaatsen daarachter lijken kansloos.

Onderin is de spanning ook nog groot. 4 deelnemers lijken zich te gaan bezighouden met DeValken.competitie Rode Lantaern. Manon Westerlaken die Opa Clemens Beemster ziet weglopen dankzij 64 punten. Manon is in strijd met Peter Dekker, de huisfotograaf van DeValken.com, Jan de Jong, de bitterballenspecialist van Valken 5 en (mede)aanvoerder van Valken 1 Peter Bakker.

De prijzen voor toto en uitslagen experts zijn half verdeeld. Hennie Bezuyen voorspelde dit seizoen reeds 64 totootjes goed en kan door Cees Beemster met 59 niet meer ingehaald worden.

De uitslagen zijn voor Patrick van Veen, Niels Laan (beiden 13) en wellicht nog Mark Vis (12 goed). Voor Westfriezen 2 – Valken 2 voorspellen zij: Patrick: 1-1, Niels: 2-0 en Mark denkt dat de gastheren er een 3-1 overwinning behalen. We zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken