Ook de A1 junioren KAMPIOEN!!!!!!!

Na een bewogen seizoen was het afgelopen zondag dan eindelijk zover:na de B junioren konden nu de A junioren de kroon op hun werk zetten en het kampioenschap binnen halen!!Maar voor het zover was ging er nog heel wat aan vooraf.Want had de trainer niet beloofd in het begin van het seizoen dat als de A en B junioren kampioen zouden worden zijn haardos verleden tijd zou zijn??.En daar werd ik even aan herrinnerd afgelopen donderdag!!.Maar beloofd is beloofd en als daardoor de mannen ook nog iets extra zouden geven had ik daar geen problemen mee.
Het was zover:zondag 2 mei de dag van de waarheid.
Om 11.30 uur de aftrap en daarvoor nog wat foto,s.
Een aantal mannen waren duidelijk een beetje zenuwachtig en dat bracht DESS in staat om kansen te creeeren maar zonder gevolgen.Na 10 minuten kantelde de wedstrijd helemaal en waren de Valken heer en meester over het hele veld.Een zee van kansen kregen we en toen de rook was opgetrokken stond er 0-9 op het scorebord!!De koelbox met champagne en bier werd uit de kleedkamer gehaald en na het laatste fluitsignaal barstte het feest los!!!!!!!
Bloemen voor de grensrechter Dirk.V en trainer/coach P.Haars.Uiteraard daarna richting De Valken om het eerste aan te moedigen en de huldiging in de kantine in ontvangst te nemen.Even daarvoor in de rust van Valken-Volendam was het tijd voor alweer een hoogtepuntje:de trainer moest kaal!!!
De mannen hadden een tondeuse en een verlengsnoer van 100 meter en kon het werk beginnen(foto,s zijn te vinden op de site!!).Niels Laan nam nog even de microfoon af van Arie en babbelde het kappersgeweld helemaal vol tot ik kaal ten tonele verscheen!!!

Mannen, ik heb overal van genoten afgelopen zondag maar nog meer van het hele seizoen waar wij met z,n allen hebben bewezen onwijs te zijn gegroeid als voetballers maar zeker als team wat ons de kampioenschaal heeft opgeleverd!!!
Met dank aan een aanvoerder die zich het hele seizoen top heeft ingezet om dit allemaal te bereiken en uiteraard onze vaste grensrechter Dirk Vriend(zondag trouwens een echte vriend van iedereen door het constant halen van bier!!)
De meeste gaan door naar de senioren en ik wens hen daar onwijs veel succes!!!
Mannen, bedankt voor een prachtig seizoen!!!

Peter Haars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken