De kop is dr af!!

Onder luid applaus van de vele aanwezige supporters betraden gisteren liefst 27 Valkenspelers het C-stadion voor de 1e training van het seizoen.

Onder hen een aantal nieuwe en oude nieuwe gezichten. Peter Molenaar en Sebastiaan Redeker, die dit jaar de strijd aangaan met doelman Dekker, waren present, alsmede Andre Keuning. De jongeling trainde afgelopen seizoen al regelmatig mee, maar is nu legaal aan de Selectie toegevoegd. Ook mocht het trainersduo een aantal A-junioren begroeten. Een deel hiervan zal alleen de voorbereiding meemaken totdat Jeugdtrainer Haars eindelijk terugkeert van zijn vakantie adres op Hedonia Island.

Al vanaf minuut 1 waren de intenties van de trainers de Haart en Sierkstra duidelijk. De spelers werden direct op een duurloop van 12 minuten getrakteerd. De toon was gezet, want in het vervolg kregen de spelers nog heel wat kilometers voor de kiezen. De nieuwe ballen lagen vrijwel de hele training werkloos in het netje.

Mike Leegwater verliet vroegtijdig de training met darmproblemen. De grillige spits had blijkbaar die middag iets te veel pruimen gesnoept op de markt.

Na anderhalf uur draven en handtekeningen uitdelen zochten de spelers moegestreden de kleedkamer op. Op de persconferentie na afloop gaf De Haart aan dat Valken weer ‘goed, attractief en initiatiefrijk voetbal’ moet laten zien. Die doelstelling ligt vast in het contract van de Purmerender.

Zowel dinsdag, woensdag als donderdag staan er nog trainingen ingeroosterd, maar komend weekeinde hebben de spelers vrijaf. Die dagen kunnen de spelers benutten om de stramme spieren rust te geven voordat week 2 begint.

Meer nieuws volgt.

Linksbek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken