A junioren draaien warm!!

Na 2 trainingen stond er al een(oefen)wedstrijd op het programma van de A junioren en wel tegen het altijd lastige SEW A1.Een gedreven(nieuw)Valken team nam direct het initiatief en het was al snel duidelijk dat we veel sterker waren,maar dat het vizier van diverse spitsen(nog)niet op scherp stond.Het publiek langs de kant kreeg een zeer matige eerste helft voorgeschoteld met toch nog 3 doelpunten net voor de rust.
In de rust een praatje van ondergetekende met een aantal opdrachten.Met als gevolg een prima tweede helft met leuk aantrekkelijk voetbal en een aantal prachtige doelpunten.Uiteindelijk was de eindstand 10-0 voor De Valken.Ik moet zeggen dat het meer over SEW zei dan over ons, maar zeker wel een tevreden trainer/coach over de tweede helft.
Donderdag in en tegen F.C. Purmerend dat in de hoofdklasse speelt dus wordt dat hele andere koek voor onze mannen en gaan we zien wat we waard zijn.