Valken A1 wederom sterk!!

Na vanuit mijn werk te zijn gearriveerd in Purmerend bij de plaatselijke F.C.,zag ik daar(18.15 uur)dat de A1 van Purmerend al vol aan de warming-up bezig was.

Tja, dat beloofd wat dacht ik. Om 18.40 uur werd ik toch een beetje zenuwachtig of ‘mijn’ jongens wel op tijd zouden komen.

Maar…….daar kwamen een aantal wagens aan en ook 13(bleke)Valkenneusjes kwamen tevoorschijn. Snel omkleden en nog ff een balletje trappen. Had ik mooi even tijd om met de trainer en technisch directeur een babbeltje te maken(allebei collegas van mijn werk!). Ik kreeg te horen dat ook hun aanvraag om hoofdklasse te spelen was geweigerd door de KNVB (Valken vroeg eerste klasse aan en mocht ook niet van KNVB).

Om precies 19.00 uur floot de scheids voor het beginsignaal en al snel ontspon er een leuke strijd tussen 22(bijna)kerels.
We werden menigmaal onder druk gezet maar met onze slimme verdediging was het een genot om te zien dat de pijlsnelle spitsen elke keer in de buitenspelval trapte. Tot……het fout gaat en als dat dan niet eens je eigen schuld is maar die van de scheids is dat zuur. Hij zei tegen onze grens op lijn te hebben gelopen, maar zag niet dat dat de achterlijn was!!(sukkel?).

Valken liet zich niet gek maken en maakte zelfs heel brutaal de(verdiende)1-1.

In de rust een babbel van ondergetekende en zonder thee(triest toch?)gingen de mannen het veld weer op en een aantal hadden last van pijntjes maar we hadden maar 13 spelers dus ff bijten. Tot mijn grote vreugde zag ik een prachtige ontwikkeling want het waren de spelers van De Valken die de wedstrijd dicteerde en bij vlagen Purmerend alle hoeken liet zien!!.

Toch was het de F.C dat op voorsprong kwam door slordig uitverdedigen 2-1. Ook daarna met inmiddels 2 gebesseerden langs de kant deelde Valken de lakens uit en keken we uit naar de 2-2 want die was inmiddels dik verdiend.

Tot 2 minuten voor tijd wachten en dan…..toeslaan dat is wat Camilo deed en met een fantastische knal(guffie dus)stond de eindstand op het scorebord:2-2!!!

Al met al een prima (oefen)wedstrijd en het vertrouwen wordt alsmaar groter.

De trainer/coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken