A junioren boeken overwinning in amstel-malt cup!

Na drie oefenwedstrijden ging het eindelijk weer eens ergens om en wel om de Amstel-malt cup.
Geloot was er tegen het altijd lastige Spirit uit het buurdorp Hoogkarspel.Nadat iedereen op het fietsje was gearriveerd trokken de mannen zich terug in kleedkamer 1 maar…………wat een vreemde geur?
Uuuuuuuhhhhhhhhh zei Camilo…..ik…..ben in een (prut)sloot gesprongen…..ik dacht dat ik er wel overheen zou springen!!
Met de neuzen dicht werden de teneus uitgedeeld en na een praatje van ondergetekende snel naar het(hoofd)veld.Van onze tegenstanders wisten we bijna wel alles want vorig jaar kwamen we ze als B junioren ook al tegen en wisten we dus dat het een counterploeg was en met werklust.Maar net als vorig seizoen kregen de mannetjes uit Hoogkarspel een prachtig staaltje voetballes en tevens alle hoeken te zien.Uiteindelijk na een aantal kansen was het Jeen die een corner in 1 keer achter de keeper liet vallen:1-0.De kansen daarna werden niet benut en ja, dan weet je dat je hem tegen gaat krijgen:1-1.
En tegen de verhouding in werd het ook nog vlak voor rust 2-1 voor Spirit door een belachelijke beslissing van de (arrogante??)scheids!!
In de rust gezegd zo te blijven voetballen en het ook niet uitmaakt of je 4-4-2 speelt of 4-3-3 want je bent gewoon 3x zo sterk en de kansen zullen vanzelf weer gaan komen.En ook de tweede helft lieten de mannen weer zien wat voetballen is en kwamen de kansen inderdaad vanzelf wat resulteerde in nog 2 mooie doelpunten waarvan de laatate vlak voor tijd en zo was de overwinning in het zakje van De Valken!!
Wedstrijd nummer 2 voor de beker is aanstaande dinsdag op het Valkencomplex en wel tegen het hogervoetballende KGB uit Bovenkarspel.
Aanvang 19.00 uur en zien wij iedereen graag langs de kant van het veld verschijnen.

De trainer/coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken