C1 start competitie met drie punten

C1 wint.

In een saunaachtige arena heeft onze C1 de eerste punten binnengehaald.
Valken begon goed tegen Andijk met veel druk naar voren en kreeg in de beginfase ook al mogelijkheden om te scoren. Van deze mogelijkheden kreeg Bas de mooiste kans, maar schoot te slap in. Verdedigend zat het allemaal goed, Andijk kon weinig aanvallende acties bedenken.
Halverwege de eerste helft kwam Sam op rechts mooi vrij en wist subtiel het net te vinden, 1-0. Valken ging op zoek nar 2-0, maar dat lute net niet. En wat gebeurde er………….. vlak voor rust werd onze doelman Mark verrast door afstandschot, tegen de verhouding in 1-1, tevens ruststand.
Na rust hetzelfde beeld als in de eerste helft, een streker Valken en een schaars counterend Andijk.
Rick maakte 10 minuten na rust 2-1 en bleef de spanning in de wedstrijd, omdat de 3-1 net niet lukte. Andijk kreeg vlak voor tijd zelfs een kans op 2-2, maar dat feest ging glukkig niet door en zo bleven de punten in het warme Hem.
Dinsdagavond bekeren tegen Spirit om 19.00, zaterdag voor de competitie MFC uit.