Nu al een paar koplopers die de plaats moeten verdedigen

Valken 1 is na 2 duels nog puntloos. Hetzelfde echter geldt voor de gastheren van komende zondag, Flamingo’s. Het is voor de Alkmaarders te hopen dat het prullenbak incident met een sisser is afgelopen en dat de ploeg zich weer volledig op de competitie kan richten. Bij Flamingo’s draait alles zo een beetje om Maurice Gijzen, deze ex-prof van onder meer Noordhollands succesvolle ploeg AZ, scoort bijna iedere wedstrijd, een mooie taak dus voor de Hemmer verdediging om dit te beletten. Aanvang op ’t Lood, trainingscomplex van AZ en tevens thuisbasis van Flamingo’s is 14:00.

Het 2e gaat op bezoek bij Meervogels ’31 2 uit Akersloot. Het 1e aldaar is in de loop der jaren flink afgezakt, en de eerste 2 wedstrijden van het 2e biedt ook niet veel hoop voor hen, want ze verloren ze allebei. Met 2-3 werd verloren van Vitesse ’22 3 en met 7-1 delfde men vorige week het onderspit tegen FC Uitgeest 2. Een mooie kans dus voor Valken 2 om de zeperd van vorige week, de 1-4 nederlaag tegen MFC 2, uit te wissen. Het 2e staat nu 8e op de ranglijst, Meervogels laatste.

Op de officiële Valken 5 thuistijd krijgt Valken 3 bezoek van Spartanen 4. De Wognummers doen het prima met een gelijkspel vorige week tegen MFC 3 en een overwinning bij Beemster 2 met 3-4. Valken 3, vorig seizoen nog strijdend om de bovenste plaatsen staat nu puntloos onderaan na een 2-6 nederlaag tegen Blokkers 4 en vorige week werd er met 3-1 verloren bij Kwadijk 2.

De wedstrijd van Valken 4 is volgens het programma in de Uitkijk uitgesteld. Of Twisk 2 niet kan, of Valken zelf, is bij ons niet bekend. Wellicht durft Twisk al niet tegen de koploper. Valken 2 staat bovenaan na 2 duels met een doelsaldo van 11 voor en 0 tegen!

Om 12:00 wordt er in de Zuidermeer afgetrapt voor het duel tussen het plaatselijke 3e elftal en de helden van Valken 5. De thuisploeg won beide eerste wedstrijden, met 3-0 van West Frisia DP 9, en met 2-7 van MOC 5. Alleen WSW 3 heeft een beter doelsaldo, dus die staan 1e. Valken 5 staat na het teleurstellende gelijkspel tegen Blokkers 9 op de vertrouwde 7e stek op de ranglijst.

De veteranen worden om 10:00 verwacht in Zwaag om het aldaar op te nemen tegen de leeftijdsgenoten van Westfriezen. De Hemmers staan fier aan kop in de rangschikking na 2 simpele overwinningen op Twisk en Fortuna Wormerveer. Samen met Hauwert zijn ze de enige 2 ploegen die het volle punt nog wisten te behalen. Westfriezen staat met 3 punten op een 8e stek.

Tenslotte de dames. Een gelijkspel bij Oosthuizen en een overwinning vorige week tegen het 2e dameselftal van Kolping Boys zorgen ervoor dat de meiden op de 4e stek staan. De tegenstander komende zondag, HSV uit Heiloo, staat op een 8e stek. De 3 punten werden in de thuiswedstrijd behaald. Een spectaculaire 7-4 was 2 weken terug het resultaat. Vorige week speelden ze ook al zo’n vermakelijke wedstrijd, maar ze gingen toen met 7-3 ten onder tegen Apollo ’68.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken