A junioren pas tweede helft op dreef!!

Vandaag stond de streekderby Valken-Spirit op het programma en mijn oproep op de Valken-site had gewerkt want de eerste ring op de tribune was geheel uitverkocht.Om klokslag 13.00 uur floot de scheids(invaller J.Laan)om te beginnen.Een rommelig begin en een counterend Spirit zorgde voor veel fouten bij de Valken.Na ongeveer 25 minuten spelen een corner voor Spirit die door David niet geheel goed werd ingeschat(5 metergebied??)en Spirit was er als de kippen bij om de 0-1 in de touwen te jagen!!.Teleurstellend,maar niet getreurd we hebben vaker achter gestaan!!.Op Hannes na was iedereen bezig zijn slechtste wedstrijd van het(prille)seizoen
af te werken en daar wordt je als trainer niet blij van!!.Net op het moment dat ik Joep wil wisselen voor Tim, maakt laatstgenoemde de 1-1 en besloot ik hem te laten staan en Joost er uit te halen.Prompt bedankte Tim mij met nog een doelpuntje 2-1.Dat het binnen 60 tellen ook nog 3-1 werd was eigenlijk teveel van het goed,maar wel leuk.Rust.
In de rust een toch wel felle speech van ondergetekende want ondanks de 3-1 leek het nergens op!!.De wissels geplaatst en verwachtte een veel betere 2e helft!.En die kregen we!!!.Met goed combineren en lekkere felle ingrepen hadden we Spirit helemaal in de tang en eindelijk een Niels koster die zijn(oude)niveau ook weer eens haalde!!
Met nog 3 doelpunten in de goed gespeelde 2e helft was 6-1 de terechte uitslag en was een compliment op zijn plaats voor de spelers!!!