Onder ideale omstandigheden begonnen we om 12.00 uur aan de uitwedstrijd tegen de dames van HSV (Heiloo)
Met 3 wissels en Danielle als gelegenheids rechtsbuiten werd al snel duidelijk dat we vandaag opnieuw zouden kunnen winnen.
Het spel was echter niet zo goed als vorige week en ook was te merken dat een aantal meiden niet de meest ideale voorbereiding hadden gehad (Access Live ??)
Bovendien moest Sanne B. met een zeer poot al snel gewisseld worden voor Silvia, die ook nog niet 100% fit is.
Nadat het spel een tijdje heen en weer was gegaan, was het toch Patricia die met een schuiver in het hoekje voor 0-1 zorgde. Daarna hadden we de boel een beetje beter onder controle, hoewel we toch teveel persoonlijke duels verloren (te slap, niet kort genoeg op de man)
Gelukkig was het daarna tijd voor een mooie aanval met de zusjes G en G in de hoofdrol; na een knappe solo van Gesina besloten met een voorzet op maat op Guda was het laatstgenoemde die 0-2 scoorde.
Vlak voor rust was het Liesbeth die met een droog schot de ver uitgekomen keepster van HSV wist te passeren, zodat we met een voorsprong van 0-3 gingen rusten.
De trainer was ondanks de 0-3 voorsprong niet echt tevreden; hij zette vraagtekens bij onze conditie en vond ook dat we vaak te onrustig speelden. Toch vond hij dat we hier in ieder geval niet hoefden te verliezen. De licht geblesseerde Kim moest blijven staan en zuiniger spelen en met Wendy voor Liesbeth begonnen we (zonder trainer die weer in de rust wegmoest) aan de 2e helft en opnieuw was de tweede helft stukken minder als de eerste.
Na ongeveer 20 minuten viel de 1-3 en 10 minuten voor tijd werd het met een afstandsschot zelfs ook nog 2-3.
Na een spannende slotfase bleef de eindstand gelukkig toch 2-3 voor ons en konden we weer 3 punten mee naar huis nemen.