Barry v. Galen avondvoetballer, A junioren 2e helftvoetballers?

Onze 4e competitiewedstrijd alweer en dit keer was dat tegen SEW te Nibbixwoud.Deze jongens hadden we voor de beker ook al verslagen maar kwamen toen met een aantal B junioren naar De Valken toe dus waren we nu zeer benieuwd naar ze.Vanaf de aftrap ontspon er een rommelig duel met echt heel veel foute passes van onze kant en zag het er niet naar uit dat dit (net als thuis voor beker) een walk-over zou worden.
De kansen kwamen wel maar zoals elke week helpen we die simpel om zeep.Tot het ‘Camilo tijd’ was en hij er snel 2 achter elkaar maakte. De wedstrijd zou gespeeld moeten zijn maar SEW was taai en scoorde de 1-2. Camilo maakte zijn glaszuivere hatrick 1-3 en meteen daarna kreeg Joep een aanslag te verwerken in de zestien dus een pingel!! Jeen lag de bal nog even goed en……….helaas gestopt. SEW putte er kracht uit en na slordig uitverdedigen van Valken maakte SEW er zelfs 2-3 van.rust.In de rust een (terechte) donderspeech van ondergetekende want het was een wanvertoning van iedereen!!! Ook nog 3 wissels en eiste een super tweede helft van de mannen.
En net als vorige weken werd de tegenstander helemaal weggespeeld door ons en vielen de doelpunten als rijpe appeltjes!!Toen de rook was opgetrokken stond er op het scorebord een eindstand van 2-10!!!!Met als extra vermelding dat Camilo een prachtig record vestigde door 8 maal doel te treffen!
Tussendoor deden Niels en Tim dat ook nog.
Iedereen een dik compliment voor de tweede helft maar zou het leuk vinden als we volgende keer ook de eerste helft zo zouden spelen!!