A junioren elimineren Always Forward!!!

Een prachtige felle zon stond hoog aan de hemel en het veld was lekker droog en goed bespeelbaar en lag ook nog eens heerlijk uit de wind wat weer zeer werd gewaardeerd door het meegereisde publiek!!Al sinds jaar en dag is het uit bij Always nooit makkelijk, zeg maar moeilijk om de winst mee te nemen.
Maar toch waren wij de favoriete ploeg en werd ook al snel duidelijk na een paar minuten voetballen want we waren feller in de duels en met de nieuwe man achterin(Tim Wilderink)hadden we daar ook geen enkel probleem.Het was dus (weer)wachten op een openingstreffer!!Maar zoals elke week hebben we daar nou juist zoveel moeite mee.Tot het moment daar eindelijk was:Niels Koster maakte de verlossende 0-1.
We bleven aandringen wat resulteerde in een handvol kansen en evenzoveel missers!Maar wanneer de voorhoede het laat afweten zijn er altijd jongens van de laatste linie die iets geks doen!!Maarten ging door over rechts en wilde de bal bij de tweede paal deponeren maar……..ja,ja in 1 keer erin!!0-2.
Heerlijk zo voor de rust toch??
In de rust gesproken over de slordige ballen waardoor we staads meer balverlies leden en dat moest gewoon beter!Tja,en zoals(bijna)elke week was het weer bal in de tweede helft en werden de kansen aan elkaar geregen door heel redelijk voetbal.Hetgeen
resulteerde in nog eens 4 doelpunten waaronder 3 maal Niels Koster en in het eindsignaal ook nog onze stoere verdediger Jos Kraal met een welbekende GUF!!
Dus met een mooie eindstand van 0-6 terug naar Venhuizen en met 16 punten uit 6 wedstrijden staan we keurig op de eerste plaats!!