Bezoekt allen De Valken – SRC

DE VALKEN – SRC

Zondag 7 november 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen SRC uit Schagen in de derde klasse A KNVB.

De laatste thuiswedstrijd tegen FC Uitgeest eindigde in een belangrijke 3-1 overwinning met in de hoofdrol Mike Leegwater die alle doelpunten op zijn naam liet zetten. Met name de bevrijdende goal (lees: 3-1) was er een om in te lijsten; via een aantal schijven belandde de bal op een intelligente wijze bij Mike die de bal met zijn voet het laatste zetje mocht geven.

Vorige week pakten wij 1 punt bij Koedijk alwaar wij mede door het missen van een pingel in de tweede helft een uitslag van 0-0 in het boekje van de scheidsrechter lieten schrijven.

Tussen de competitiewedstrijden door behaalden wij een overwinning tegen Apollo ’68 in de strijd om de Amstel Malt Cup; wij verlieten met een 1-4 overwinning en een uitblinkende routinier Gerard Laan het sportpark in Hensbroek en kunnen ons gaan opmaken voor de derde ronde.

Wij vertrouwen erop dat trainer Wim de Haart vandaag met een voltallige selectie de strijd zal kunnen aangaan tegen SRC, een ploeg die dankzij de nacompetitie na vele jaren weer terug is in de 3e klasse. Dit zal nodig zijn tegen de ploeg uit Schagen die momenteel knap op de derde plaats is terug te vinden met 13 punten uit 6 wedstrijden.

Momenteel gaat in onze klasse Alcmaria Victrix aan kop, echter heeft onze tegenstander SRC theoretisch evenveel verliespunten als de alkmaarders. De verschillen in de middenmoot zijn klein en kunnen 3 punten voor ons wonderen verrichten.

Wij wensen u een sportieve en doelpuntrijke wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek ook onze site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, programma, verslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto.

Zondag 7 november 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – SRC
Beverwijk – De Blokkers
Flamingo’s – Limmen
FC Uitgeest – Alcmaria Victrix
Koedijk – Westfriezen
Vitesse 22 – MFC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken