Voorbeschouwing seniorenteams

Over Valken 1 is genoeg geschreven, SRC moet gewoon vanaf 14:00 weggespeeld worden en de 3 punten moeten in Hem blijven. Vorige week kwam SRC niet in actie door een triest overlijdensgeval van 1 van SRC’s beste vrijwilligers.

Valken 2 ging vorige week hard onderuit tegen Vios-W. De Warmenhuizers hielden dankzij een 5-2 overwinning de punten in eigen huis en nestelden zich stevig in de middenmoot. Daar moet Valken komende zondag bij zien aan te haken. Dat zal echter niet makkelijk worden. Alcmaria Victrix 2 komt namelijk vanaf 11:30 op bezoek. Zij staan op dit moment 4e, 2 punten achter koplopers Uitgeest 2 en Vitesse ’22 3. KGB 2 completeert de top 4. Bij verlies van Valken blijven de onderste 2 ploegen, Meervogels 2 en SVW 3, Valken in zicht houden.

Valken 3 is vrij en kan rustig afwachten wat de concurrentie in de middenmoot er zondag van bakt.

Het 4e gaat naar Strandvogels om het in Onderdijk tegen het plaatselijke 4e op te nemen. De vraag is of Valken 4 op het stroeve kunstgrasveld moet spelen of dat men in Onderdijk de B1 de voorkeur geeft. De 1-0 overwinning van vorige week op VVW brengt Valken nu naar de 3e stek. 1 plaatsje daaronder staat Strandvogels, zij hebben 1 punt minder maar speelden wel een wedstrijd meer.

Dan Valken 5. De vraag is of deze week de wedstrijd tegen Woudia 4 wel 90 minuten lang gespeeld kan gaan worden. De Westwouders wonnen vorige week hun eerste wedstrijd, Zuidermeer 3 ging in Westwoud met 3-1 ten onder. Woudia heeft de laatste plaats nu overgedragen aan Zwaagdijk 5. Valken is nu terug te vinden op een 8e stek. Aanvang, als vanouds, 12:45.

De veteranen spelen ook thuis. De buren van Spirit komen om 11:00 op bezoek bij de trotse lijstaanvoerder. Valken heeft na 7 duels 21 punten en inmiddels al een voorsprong van 7(!) punten opgebouwd op de concurrentie die Fortuna Wormerveer heet. Spirit vinden we terug op een 8e plaats. Zij behaalden 8 punten uit 7 duels.

De dames gingen vorige week helaas kopje onder tegen Woudia. Extra smet was het uitvallen van Annelies Blomemsteijn die voorlopig in de lappenmand zit. Om 10:30 komt het 2e dameselftal van Limmen op bezoek. Als dit geen overwinning voor Hennie’s meiden wordt… Limmen haalde uit 7 duels nog maar 1 punt en staat laatste. Vorige week was LSVV met 1-9 te sterk. Valken daalde door de nederlaag tegen Woudia 1 plaatsje en staat nu 5e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken